Un nou restaurant la Therme

Therme a deschis un nou restaurant

Mi-am propus sa ajung la Therme de mult timp, dar nu știu de ce, dintr-un motiv sau altul nu am ajuns pana acum. Am fost invitata la inaugurarea noului restaurant Humboldt din zona The Palm, un restaurant cu 5 restaurante într-unul. Este ca si cum ai merge printr-0 călătorie culinara unde poți manca din același loc mâncare asiatica, americana, mediteraneana.

restaurant therme

Restaurantul are numele vestitului Humboldt, vestitul geograf și naturalist german, are o suprafața de 1100 mp la interior și va avea și o spectaculoasa terasa de 900 mp unde clienții Therme se vor putea răsfăța.

humbold

Am fost răsfățați cu delicatese de pe 5 continente atent preparate, cu muzica buna și multa atenție ca pentru niște oaspeți speciali care au trecut pentru prima data pragul restaurantului.

Mi-a plăcut mult conceptul, designul si cred ca restaurantul Humboldt va satisface gusturile și celor mai pretențioși clienți.

Din ce am observat, Therme a avut o accesiune rapida de extindere, practic in 14 ianuarie 2016 a deschis  iar in mai 2016 au extins zona The Palm cu o terasa de 400 locuri, o plaja exterioara de 24000 mp, zona Galaxy cu piscina exterioara de 500 mp. In iunie 2016 au extins zona Elysium cu terasa de tip deck, palmieri, hamace și au inaugurat restaurantul Galaxy  cu 450 de locuri. Am mai aflat ca tot in 2016 au extins Galaxy cu o zona de 4000 mp , Galaxy Relax. In iunie a fost inaugurata, atenție, cea mai mare plaja urbana din Europa, Sands of  Therme. In 2017 extinderea a continuat cu deschiderea restaurantului Thai a la carte Thai The Mango Tree, din Elysium, iar in august 2018 parks of Therme, 2 noi parcuri urbane unice in Europa.

Asadar  o rapida extindere care nu se oprește aici. Therme este un proiect care a plecat cu o investiție de 50 de milioane de euro și continua sa se dezvolte, proiectul fiind unul de succes încă din primul an. Mi-a plăcut foarte mult peretele de plante naturale din noul restaurant care arata fabulos, mi-au plăcut frumoasele orhidee albe de pe marginea piscinei și am înțeles ca Therme este cea mai mare gradina botanica de interior și exterior din Romania. Ca și informație pentru cei care nu știu, la Therme se găsesc in jur de 1600 palmieri de pe patru continente. Am văzut foarte multi turiști străini, italieni, spanioli, germani și americani.

La Therme te poți simți ca într-o vacanta , aproape de casa și poți ajunge repede ca după sa te întorci la treburile tale relaxat. In perioada următoare mi-am propus sa merg și eu sa ma răsfăț într-o zi, sa ma relaxez fără sa mai am mintea plina de griji, pur și simplu sa savurez atmosfera.

La multi ani Therme la împlinirea celor 3 ani de existenta, la cat mai multi ani, cu multe  surprize frumoase pentru clienții tai.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?