UNIQDAY FESTIVAL

Bucurestiul ataca Untold-ul si Neversea cu UNIQDAY!

Sensibil la succesul uriaș al Untod-ului și mai nou si al Neversea, Bucureștiul ataca festivalurile de top cu UNIQDAY. Se anunța ceva nemaivăzut! Mai tare ca ambele luate împreuna! Se anunța o nebunie uriașa. Pentru noi, iubitorii de rand ai muzicii nu poate fi decât perfect! Trei festivaluri unul mai tare ca altul! Sa vedem ce ni se pregătește!

UNIQDAY FESTIVAL

The Residence of Legends

UNIQDAY Festival, povestea care va transforma Bucureștiul în capitala festivalurilor muzicale, va aduce în vara anului 2019 artiști legendari ai muzicii internaționale. Organizat de Stage Artist Management, UNIQDAY Festival se va întinde pe parcursul a trei zile, între 12 și 14 iulie, la Romexpo București, locație ce urmează a fi transformată asa cum nu a mai fost văzută până acum.
Primii Headlineri vor fi curând anunțați.

uniqday

Alături de ei, alți 120 de artiști de renume internațional vor performa pe cele 5 scene ale festivalului. Pentru a asigura unicitatea la un nivel înalt de experienţe trăite, UNIQDAY face echipă cu cei mai buni show produceri romani și internaționali din domeniu, specialiști in scenotehnică, vision-producers de mare calibru ai festivalurilor cu puternică rezonanță la nivel mondial.

Primele pachete pentru Chapter 1: Legends la UDF vor fi puse în vânzare și disponibile începând cu începutul lunii Februarie – Early Bird cu o reducere de peste 30%.

UNIQDAY

UNIQDAY – LEGENDS
Construit în jurul conceptului LEGENDS, UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de, Dj, Artisti și Trupe de Top, care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională. Cu zeci de milioane de discuri vândute, headlinerii UNIQDAY ne vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori.“ Conceptul creativ LEGENDS reunește carierele fulminante ale artiștilor, potențialul, talentul lor, cu tehnologia prezentului, producția de top, efecte speciale și decoruri, care vor transforma festivalul într-un spectacol ce îmbină realitatea cu fantezia.

UNIQDAY își dorește să așeze Bucureștiul pe harta celor mai importante festivaluri de muzică din lume.

5 SCENE + EXPERIENȚA SUPER VIP
Cele 5 scene, unite după un concept nou, vor transforma Romexpo București într-un spațiu al trăirilor intense și experiențe profunde. UNIQDAY se va desfășura pe o suprafața de 168 de hectare, în incinta Romexpo, devenind cel mai mare festival de muzica făcut vreodată în Capitală și un MAIN STAGE surpriză pentru festivalieri. Indoor, în noile pavilioanele apropiate de Main Stage și la exteriorul acestora, vor fi ridicate alte trei scene, pe care vor evolua nume cunoscute din industria muzicală EDM, Pop, R&B, internațională. Pavilionul Central Romexpo va fi rezervat unor momente unice, nemaiîntâlnite la festivalurile de muzică din România.
LUNA IULIE ÎNSEAMNĂ UNIQDAY
UNIQDAY va transforma Bucureștiul în destinația verii pentru iubitorii muzicii din toate colțurile țării și de peste hotare. Vor fi trei zile cu activități complexe, un weekend prelungit în care festivalierii UDF vor avea ocazia să urmărească evoluând live nume legendare ale muzicii, în cadrul unei producții multimedia impresionante, cum nu a mai fost implementată până acum. UNIQDAY va fi, an de an, festivalul verii care va așeza Bucureștiul pe harta marilor
evenimente muzicale internaționale.

See you there! UNIQDAY Festival
#SeeYouThereUDF #UDF #UNIQDAYFestival
„ A Story That You’ve Never Seen Before ”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?