Spectacol la Sala Palatului in martie de Ziua Femeii

CONCERT ANULAT 

Ziua femeii anul acesta se sarbatoreste prin muzica la Sala Palatului. Ne vedem acolo pe 8 martie

Los Locos este un duo italian de muzică latino-americană, compus din Roberto Boribello cunoscut sub numele de Borillo și Paolo Franchetto.
Interpreți și producători de melodii pop latino bine-cunoscute, cum ar fi El Meneaito, Macarena, Mueve la colita și La Vuelta, și albume de succes, cum ar fi El tic tic tac, Salta, La Mamba, în plus față de cântecul original în italiană Ai Ai Ai, scris de Boribello, Franchetto și Sergio Migliorati în 1998, cântecul tematic al primelor sezoane ale binecunoscutei ficțiuni Rai 1 Un medico in famiglia.
Sonia Mosca s-a nascut in Castellammare di Stabia (NA) in ’92. Răpit de când eram copil de voci afro-americane și muzică neagră, îmi găsesc referințele în Whitney Houston și Stevie Wonder foarte curând.
A fost coristă în mai multe producții record, apoi, la vârsta de unsprezece ani, primele concerte live. În 2009 am fost selectat pentru “Ti lascio una canzone” (RAI 1), unde am onoarea de a duela cu mari oaspeți internaționali, cum ar fi Randy Crawford.
În 2010 duet cu Gigi D’Alessio în peisajul magnific al Templelor din Paestum. Prima mea nepublicată este din 2011 și se intitulează “Adesso che”. Este, de asemenea, anul participării mele la “Sanremo Promossi”
Dar pasiunea mea este live… Acolo mi-am lăsat energia să explodeze. Aceasta este ceea ce mă duce în jurul Europei (Manchester, Sofia, …) și de peste mări (New York).
În 2015 am descoperit Disco Inferno, o trupă disco/funk din Campania și am decis să mă mut în Salerno.
Băieții mă recunosc ca lider și chiar și astăzi îmi place să cânt cu ei. Fetița aia puțin timidă care a cântat în studioul tatălui a cedat în sfârșit tornada pe care îmi place să o aflu pe scenă. Pentru a excita publicul este întreaga mea ființă …
În 2019 a participat la “All together now” (canal 5 game show). Din primul episod consensul este unanim și înțeleg că am ajuns în inima publicului. Atât de mult încât a fost catapultat direct în finală. 2 ianuarie 2020 este triumful meu și, în cele din urmă, “sparg zidul” și câștig a doua ediție a emisiunii.
Tot în 2020 participă la X Factor România, unde ocupă locul 2, primind un consens unanim pentru interpretările sale!

Eliza G (numele real Elisa Gaiotto) este o cântăreață și compozitoare italiană binecunoscută pe scena internațională Urban/Pop, în special în America Latină și Europa.

Eliza a fost invitată specială în cele mai prestigioase cluburi și evenimente alături de numeroase vedete internaționale și a fost ambasadorul mărcii și partenerul de turneu al unor mărci importante precum Orion London UK, Babylon, Cotril, Gil Santucci, Isabel Garcia, Dvccio Jewels, Vangle, Apogee, Salvați proiectul Posidonia, Vivian Jewels. „THE WAY” de la Eliza G a fost cel mai vândut în Europa cu peste 10.000 de copii

„The Way”, amestecat și aranjat între Italia și studioul lui David Guetta din Paris, cu videoclipul oficial a atins peste 2 milioane de vizualizări și a fost în fruntea topurilor YouTube din întreaga lume cu videoclipul oficial de pe canalul Urban Glam Hit .

La sfârșitul lunii aprilie 2019, a jucat și la televizorul italian în celebrul program TV „THE VOICE” unde a primit un mare succes interpretând „Hurt” de Christina Aguilera și toți cei patru antrenori au întors scaunul și au ales-o. A decis să-și înceapă aventura alături de Gigi D’Alessio și a ajuns până în semifinală unde a interpretat piesa inedită „ALTRO CHE FAVOLE”. În aceeași perioadă de vară, Eliza a fost aleasă și printre cei 12 artiști din întreaga lume care participă la festivalul principal din România, CERBUL THE AUR – GOLDEN STAG FESTIVAL: competiția a avut loc la Brașov, în inima regiunii Transilvaniei. , din 22 până în 25 august unde Eliza G și-a prezentat piesa originală italiană „ALTRO CHE FAVOLE” și, ca regulă a festivalului, coperta în limba română a „CREIOANE COLORATE” interpretată inițial de Feli.

Eliza G este CÂȘTIGĂTOAREA 2019 a celui mai prestigios premiu, CERBUL DE AUR.

Sper sa ne vedem cu bine sanatosi la spectacol in martie.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.