WIZZ AIR SE EXTINDE ÎN CRAIOVA

Din Craiova spre Europa

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est și cel mai mare operator aerian din România, a anunţat astăzi alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova. Aceasta va urma să opereze din martie 2017 trei rute noi spre Madrid în Spania, Köln în Germania şi Liverpool în Marea Britanie.  Anunţul de astăzi vine la puţin timp după adăugarea destinațiilor Paris Beauvais şi Veneţia Treviso în reţeaua WIZZ de rute cu preţ redus.

Wizz Craiova

Noua aeronavă reprezintă o investiție WIZZ în Craiova, de 98 de milioane de euro** şi crează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei, ceea ce face ca numărul angajaţilor direcţi să crească la 72. Noii colegi Wizz Air se vor alătura echipei locale, ce oferă servicii excelente la fiecare zbor.

După anunţul de astăzi, din Craiova, compania oferă acum 10 rute cu tarife scăzute spre 5 ţări. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 99 RON.

Încă de la primul său zbor în România, Wizz Air a crescut considerabil reţeaua sa de rute din şi spre România, iar în prezent compania oferă 126 de rute, spre 18 țări, de la 10 aeroporturi locale. Operațiunile WIZZ din România nu oferă doar acces ușor și ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susțin piața muncii în aviație și turism. Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să întâmpine pasagerii pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300* de locuri de muncă în industriile conexe, în toată țara.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CRAIOVA

 

DestinațieZile de operareDată de începereTarife de la*
Liverpoolluni, miercuri, vineri27 martieRON 129
          Kölnluni, vineri27 martie         RON 99
          Madridjoi, duminică26 martieRON 129

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?