EVENIMENTE

Lupii lui Calancea vin la Sala Palatului

LUPII lui Calancea anunță un show inedit pentru finalul anului 2023 pe care îl vor susține la Sala Palatului, BUCUREȘTI.

După un amplu turneu de promovare în România a proiectului cu Surorile Osoianu, LUPII lui Alex CALANCEA revin în această iarnă la București, pentru a lansa un show inedit de sărbători.

Fuziunea de stiluri, tradiții și ritm se va transforma într-un show magic care va avea loc la Sala Palatului, pe 20 decembrie, de la ora 19:00. Haita LUPILOR se va aduna pentru a transpune mitul în realitate, pentru a da voce mesajului străbunilor noștri.

lupii-lui-calancea

Alex Calancea: “Va fi un eveniment nemaipomenit, memorabil chiar, aș spune. Am început pregătirile deja. Va fi mai mult decât muzică, va un spectacol adevărat. Cu show de lumini, personaje și muzică așa cum știu LUPII lui Calancea să aducă-n scenă.”

Lupii lui Alex Calancea este un proiect muzical inițiat de bass chitaristul și aranjorul basarabean, Alex Calancea. Proiectul se bucură de un mare succes atât în mediul online cât și la spectacolele live. Cântecele proiectului înregistrează milioane de vizionări pe TouTube și platformele de audio streaming. De-a lungul timpului a avut mai multe colaborări cu diverși artiști din Republica Moldova și România.

Bilete disponibile incepand cu 110 lei  pe  iabilet.ro

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.