Untold si FRF

UNTOLD și Federația Română de Fotbal:

United by music, United by football!

Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD,  face echipă cu sportul cel mai îndrăgit din România – fotbalul. In prag de Campionat European…

UNTOLD SI FRF

…UNTOLD Festival și Federația Română de Fotbal inițiază un parteneriat strategic „United by music. United by football!”, care pune bazele unei echipe unită de profesionalism, pasiuni puternice și rolul de promotor al siguranței în cadrul evenimentelor. Mai presus decât un rezultat bun pe tabela de marcaj sau o ediție nouă de festival, miza  comună a echipei UNTOLD și FRF este performanța, spectacolul și educarea publicului tânăr, puse cu ingeniozitate și creativitate în scenă sau pe teren, pentru experiențele unice ale fanilor.

Impreună generăm emoții fără granițe!

Parteneriatul dintre UNTOLD și FRF unește eforturile a doi parteneri cu valori și atribute comune, precum:

 • Echipă – formată din cei mai buni jucători și specialiști;
 • Performanța – obiectivul comun al ambelor echipe și al fiecărui jucător în parte;
 • Pasiune – motivul pentru care încercăm de fiecare dată să ne autodepășim;
 • Emoție – fiecare reîntâlnire, meci sau ediție nouă de festival este un vector de emoții puternice atât pentru echipă cât și pentru fani;
 • Speranța – Depășirea așteptărilor, obținerea rezultatelor dorite, revederea artistului preferat.

Întâiul pas împreună: lansarea primelor tricouri cântătoare din istoria fotbalului!

Cei doi parteneri lansează cel mai inovativ și simplu produs pentru fani și suporteri: primele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. Disponibile începând din 10 iunie în shopul online FRF, tricourile cântătoare sunt personalizate cu 5 variante de mesaje și un QR code. O simplă scanare a QR code-ului de pe tricou oferă acces la aplicația de mobil UNTOLD Hai România cu care suporterii pot face gălăgie la meciurile naționalei, alegând din galeria de sunete vuvuzeaua, toba sau corul de suporteri. Primele tricouri ale naționalei care cântă și fac gălăgie sunt personalizate cu 5 mesaje ce reprezintă valorile oricărui suporter și fan adevărat: Unstoppable – de neoprit, Unrivaled – fără rival, Untamable – de neîmblânzit, Unafraid – fără teamă, United – împreună. 

Pe lângă tricourile inovative, parteneriatul dintre UNTOLD și FRF are obiective pe termen lung axate pe publicul activ, tânărUNTOLD_haiRomania, pasionat de muzică și sport, precum:

 • educarea tinerilor prin cultură și sport – educarea tinerilor înspre respectarea efortului și sacrificiul sportivului de performanță.
 • susținerea performanței – organizarea de evenimente care să aibă rezonanță la nivel internațional. Susținerea performanțelor echipei naționale și ale festivalului care să aibă rezonanță la nivel international
 • informarea și educarea participanților cu privire la siguranța in cadrul evenimentelor publice
 • încurajarea tinerilor spre îmbinarea în mod armonios a pasiunilor, talentului, muncii și perseverenței
 • educarea publicului cu privire la ceea ce reprezintă de fapt costul unui bilet – nu doar acces la un show muzical sau sportiv, ci și susținerea echipei inspre performanță.
 • Incluziunea socială – promovarea integrării eficiente a persoanelor cu dizabilități fizice sau intelectuale în societate, prin sport și muzică.

 

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR. UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Abonamente, bilete și opțiuni de cazare pentru festival sunt disponibile pe www.untold.com.

Despre FRF

FRF, Federația Română de Fotbal, structură sportivă de interes național formată prin asocierea cluburilor sportive de fotbal din România, axată pe dezvoltarea, susținerea și promovarea fotbalului în România si în cadrul competiților internaționale.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?