Warcraft Inceputuri

Warcraft a inceput!

Jucam Warcraft de mult timp, in retea sau singur si chiar mi-am pus iontrebarea daca la un moment dat cuiva o sa-i dea prin cap sa faca si un film dupa joc. Warcraft in lumea gamerilor este un fenomen. Nopti pierdute si milioane de gameri ce se intalnesc in retea pentru a demonstra cine este cel mai puternic. Pentru cei care nu sunt familiarizati va spun ca Warcraft este un amestec de Game of Thrones si Stapanul Inelelor. Magia, razboiul si intrigile sunt plasate intr-un Oamenii, orcii, elfii sau undead se regasesc intr-o poveste din timpuri stravechi… Aseara am vazut in avanpremiera Warcraft Inceputuri si abia astept urmatorul film!!

warcraftPovestea in mare este asta…

O singura lume a ramas disponibila pentru toti si batalia pentru ea e cumplita. Razboinici, magie, dragoste, tradare, curaj si lasitate. Ingredientele necesare unui film de succes exista aici.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-vwPitt1XMQ[/youtube]

Filmul respecta personajele din joc in mare masura dar are construita o poveste in jurul lor. Nu aveau cum sa trimita un erou singur, ca in joc, asa ca au dezvoltat un conflict, un motiv pentru acel conflict si au lasat si usa deschisa pentru urmatoarele filme. Sunt absolut convins ca o sa urmeze si alte episoade.

  In Warctraft Inceputuri aflam povestea confruntarii dintre oameni si orci, sunt prezentati eroii si istoria lor mai mult sau mai putin sangeroasa.  Astfel, Azeroth este caminul mai multor rase care traiesc in intelegere pana cand orcii, o rasa razboinica vin si destrama pacea. Sub conducerea oamenilor va fi o inclestare a tuturor impotriva celei mai razboinice rase din timpuri. Rezista lumea? Va fi pace? Orcii o sa invinga? Nu iti dezvalui.

Mergi sa vezi filmul! Merita!

Facebook Comments

Tu ce zici despre asta?