HOTELURI

Maxx Royal Kemer

Maxx Royal – maximum in Antalya

   Am stat doua zile ( nu si noaptea e drept ) la Maxx Royal din Kemer si am avut posibilitatea sa vad si sa simt cum se desfasoara o vacanta la probabil cel mai luxos hotel din Antalya. L-am numit “Hotelul unde nu o sa merg niciodata“. Pentru ca este scump si “scump” si facut pentru o anumita categorie de oameni. Nu ca nu se pot duce acolo orice fel de turisti ci pentru ca este un royal class din care eu nu ma vad facand parte. Dar poate voi vreti sa stiti cum e si vreti sa mergeti…oamenii sunt diferiti si daca gusturile mele sunt intr-un fel ale voastre pot fi altele. M-am gandit ca ar fi bine sa stiti…

Maxx Royal

lobby

   De la valetul de culoare de la intrare, la receptia impresionanta in genul unui mall luxos, la oamenii care sunt tot timpul in jurul tau, la camerele imense si vilele cochete de pe plaja cu piscina si jacuzzi personale. Pana la plaja alba cu nisip din Maldive sau caprele salbatice de pe muntele ( da, da…) din resort. Acestea si inca multe altele fac din Maxx Royal un resort nu numai scump ci si “scump”. La modul personal, ca om obisnuit, cu toate ca am vazut nenumarate hoteluri impresionante ( am luat masa la Burj Al Arab ) si nu pot spune ca sunt usor de uimit am fost totusi. Am fost uimit de luxul si grandoarea de aici. Maxx Royal nu impresioneaza prin luxul oriental. S-au rupt de traditiile turcesti. Opulenta si culorile amestecate, rosu, auriu, carpetele pe pereti, aurul sau sclipiciul nu exista. Impresioneaza prin luxul discret si clasa. Culorile, marmura, lemnul, spatiile, plaja, aranjamentele, primirea in lobby…totul te face sa te simti ca ai ajuns in lumea celor bogati. In lumea celor cu adevarat bogati!

Maxx Royal este urias ca resort. Asezat pe un colt de taram inspre mare, cu munti inconjurand partile din dreapta, are patru cladiri principale, trei plaje si o multime de vile pe plaja din stanga. Vile asezate direct pe plaja.asa arata maxx royal

Camerele sunt imense. Cele din cladiri sunt cele mai mici si anume  cea mai mica dintre ele are 100 m²!! Va imaginati o camera de 100 m²? Iar o vila porneste de la 185 m². Fireste ca sunt maimulte camere uneori pe doua nivele.

cladire

camera

Cele trei plaje sunt despartite si poti sa o alegi pe care vrei.

[Best_Wordpress_Gallery id=”96″ gal_title=”plaja maxx”]

Ai si un video aici cu plaja din mijloc.

plaja [youtube]https://youtu.be/7v3T3ER856Y[/youtube]

Facilitati la Maxx Royal

  • Centrul SPA
  • Parcul acvatic – de fapt sunt doua parcuri acvatice. Unul pentru adulti plin de adrenalina si unul pentru copii plin de culoare.
  • Terenuri de sport
  • Show-uri cu artisti celebri

Pe mine personal m-au uimit alte lucruri. Oaspetii dela Maxx Royal au cateva privilegii ( e drept ca in functie de numarul de zile de cazare ). Astfel Maxx Royal are un serviciu de transport cu elicopterul la/de la aeroport si un fast pass in aeroport pentru toti clientii! E un fel de wow! Au trecut cu serviciile in acest fel dincolo de gardul resortului. Apoi am fost uimit de caprele salbatice din resort. Da. Au capre salbatice care stau singure pe muntii aceia. Alt wow! Copacii sunt marcati cu numere si ai senzatia ca s-au pliat pe vegetatia de acolo. Mi se pare imposibil sa fi facut altfel.

Este o grija pentru detaliu pe care nu am vazut-o nicaieri si care pur si simplu face diferenta.

capre

vila pe plaja

 Maxx Royal este impresionant dar in primul rand este facut sa ofere maxim clientilor sai. De aici si numele… Daca esti genul de turist exigent, cel care isi doreste tot ce este mai bun pentru el si familie, acesta este locul care nu o sa te dezamageasca. Si daca te hotarasti ca vrei sa mergi, suna la agentia de turism Fibula, spune ca vrei Maxx Royal si ca suni din partea noastra si tratamentul tau de VIP o sa inceapa de la telefon!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *