HOTELURI

Hotel Mara – Sinaia

            HOTEL MARA *** Sinaia/Valea Prahovei                                                                                             

       Hotelul Mara, inaugurat in 1996, este unul dintre cele mai bune structuri hoteliere din tara, distingandu-se prin  camerele spatioase ce ofera o excelenta panorama montana, piscina exterioara si interioara, centru de conferinta si baza de tratament.
Hotelul Mara , aflat la intrarea in Sinaia dinspre Bucuresti,este o oferta inedita pe piata turistica, calitatea si diversitatea serviciilor personalizate, sunt criteriile pe baza carora isi desfasoara activitatea, in armonie cu atractivitatea permanenta a statiunii, gazda agreabila si incitanta pentru fiecare vizitator. Oferim conditii si facilitati excelente pentru  agrement, conferinte si balneo,  hotelul prin ofertele si pachetele de servicii asigura  cadrul ospitalier dorit de  dumneavoastra.
       Structura de cazare: 256 de locuri in 138 de camere dispuse pe 8 nivele, dintre care 40 double twin (cu paturi separate), 50 matrimoniale, 20 duble matrimoniale de lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior si un apartament de lux, accesul la camere se face prin cele 3 lifturi.
      Dotari: televizor, minibar, telefon , instalatie de climatizare, baie cu cada, uscator de par, dus flexibil, conectare la Internet, 30 de camere pentru nefumatori, facilitati de preparare cafea/ceai
Centru de conferinte Mara participa la succesul oricarui eveniment gazduit.

Hotel-Mara-Sinaia-2381

      Evenimente de afaceri: conferinte, colocvii, seminarii, team building etc, isi gasesc  atat echipa dedicata integrarii tuturor elementelor, cat si atmosfera ideala, pune la dispozitie 700 de locuri in 5 sali si 3 ateliere, spatii luminate si natural, dotate cu instalatie de climatizare, mobilier adecvat, sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flipchard, consumabile, posibilitate de conectare la Internet, servicii de secretariat – fax, copiator.
      Centru de sanatate- SPA
Hotelul Mara dispune de un Centru de sanatate dotat cu aparatura moderna ce ofera consultatii si tratamente de specialitate realizate de un personal calificat. Centrul Spa va propune mai multe tipuri de proceduri care va vor ajuta sa va imbunatatiti starea psihica si forma fizica punandu-va la dispozitie 10 spatii functionale: Bai galvanice, Magnetodiaflux, Dus subacvatic si hidroxeur, Sala de gimnastica, Masaj, Electroterapie, Hidroterapie, Bai cu esenta de brad, 2 Cabinete pentru consultatii.
        Tipuri de proceduri: Bai cu bule si esenta brad (hidroxeur), Bai cu esenta brad, Bai galvanice, Dus subacval, Afuziuni alternative, Masaj segmentar, Masaj regional, Masaj total, Galvanizare, Ionizare, Diadinamic, Trabert, Tens, Curenti interferentiali, Unde scurte, Ultrasunete, Magnetoterapie,Ultraviolete, Kinetoterapie (C.F.M), Solux, Aerosoli.
Restaurant Mountain View – 150 de locuri; recent renovat, situat la mezaninul hotelului, ofera o varietate de mancaruri si bauturi rafinate, orchestra completand buna dispozitie si ambientul.
Bar de zi – 80 de locuri
Piscina exterioara si interioara, sauna si Jacuzzi

Hotel-Mara-Sinaia-piscina

  • Shop-magazin
  • Spalatorie/Calcatorie
  • Teren de joaca in aer liber
  • Parcare

* In parteneriat: Club de noapte, Salon de infrumutesare  si teren de tenis in aer liber(cu nocturna).

*Posibilitatea efectuarii de vizite la Castelele Pelisor si Peles (construit intre 1875 si 1883 in stil german renascentist, cu elemente gotice) sau Manastirea Sinaia (intemeiata intre 1690 si 1695 de Spatarul Mihail Cantacuzino), precum si excursii iin iimprejurimile statiunii, pe jos sau cu telefericul, la cabanele din Muntii Bucegi (Cota 1500, Varful cu dor – la 2000 de m altitudine, Cuibul Dorului – 1200 m, Babele – 2206 m, Omu – 2505 m, Padina 1525 m, Piatra Arsa – 1950m, Pestera – 1600 m sau Piscul Cainelui – 950 m).

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

2 thoughts on “Hotel Mara – Sinaia

  • Cocarta Ancuta

    Superb, nu ne ajung 2 zile sa ne saturam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *