Rentakub – Cazare in case de vacanta sau in cabane de închiriat

Cazare in case de vacanta sau in cabane de închiriat – Rentakub!

Ce spui un sejur la o casă de vacanță, cabana sau bungalou? O întrebare destul de puțin provocatoare pentru cei care deja au ales să se cazeze la case de vacanță sau cabane de închiriat. Dacă nu știi ce să răspunzi, îți pot spune că aceasta este noua modă a vacanțelor, în aceste vremuri pandemice.

Pentru noi, pasionații de călătorii, ultimul an a fost extrem de provocator, îndrăznesc să spun. Toate restricțiile și incertitudinile ne-au testat răbdarea și ne-au pus “în asteptare”, prea des, planurile de călătorii pe meleaguri mai mult sau mai puțin îndepărtate. Ne cunoști, suntem gata mereu de noi aventuri, avem bagajele tot timpul pregătite și o listă lungă de destinații mult-dorite!

Am stat și noi ca pe ghimpi, dar există și vești bune în tot acest amalagan de știri controversate!

O alternativă tentantă: cazarea la case de vacanță prin Rentakub

Am redescoperit cel mai accesibil și frumos loc de pe pământ, care are atât de multe locuri incredibile de arătat și ne oferă mereu noi experiențe incitante. România cea mereu surprinzătoare a fost și este preferata mea și, spre marea bucurie, mai nou s-a impus și un alt fel de turism, mai economic, interesant și mai sustenabil. Cazarea la case de vacanță sau cabane de munte închiriate complet este probabil, un segment al turismului viitorului. Să recunoaștem că vremea turismului de masă, la hoteluri imense, aglomerate, cu sau fără all inclusive tinde să apună. Sau, oricum, nu va mai fi niciodată ce a fost. Oamenii vor altceva.

vila-rentakub

Descoperind România

Am descoperit așadar nu doar noi destinații în România pe care credeam că o știm de la nord la sud și de la est a vest ci și noi posibilități de cazare. Impulsionat de pandemie și restricțiile ei, segmentul dedicat celor care vor cazare de sine stătătoare, în cabane de munte sau bungalouri închiriate în totalitate, a prins pur și simplu aripi. Cred că se conturează deja o modă, cea în care în topul preferințelor sunt casele de vacanță sau cabanele de închiriat, unde să uiți complet de lume și vremuri, pentru un timp. Să fii doar tu și ai tău, să vă distanțați social de ceilalți…în cel mai sigur loc, mijlocul naturii.

Departe atât cât vrei de lumea dezlănțuită

Nu sună tentant o ofertă de cazare la munte, undeva, într-o pădure deasă de brazi, cât mai aproape de natură? Am căutat ceva accesibil ca preț, si am scanat practic tot internetul. Am găsit o platformă interesantă de rezervări: cabane de închiriat, cabane la munte, bungalouri si case de vacanță. Apoi am aflat că, în vremuri de pandemie, acest tip de cazare a urcat rapid în topul preferințelor de vacanțe și călătorii. Și nu vorbim doar de români ci și de călătorii din toată lumea. Așa că și pașii turistului român, tot mai responsabil în aceste vremuri de pandemie, îl duc mai ales pe cărări de munte sau oricum, cât mai departe de turismul de masă! Știu ei ce știu! M-am convins că ofertele se epuizează rapid și m-am grăbit să profit.

Rentakub

Câteva motive de luat în seamă la rezervare

  • De ce are atât succes acest concept?
  • Mă pot caza într-o cabană de munte sau de oriunde din țară împreună cu toată familia sau prietenii.
  • Am spațiul meu, libertate totală la orice oră din zi și din noapte.
  • Sunt departe de lumea dezlănțuită, mă bucur de liniște și intimitate când vreau și cât vreau.
  • Pot împărți cheltuieile cu ei. Se înțelege, există tot confortul și siguranța necesare în aceste cabane de închiriat, special concepute ca să mă simt bine împreună cu grupul.
  • Libertate și confort
  • Suntem izolați cât vrem, pentru că de fapt ne aflăm la unul-doi pași distanță de zone sau atracții turistice importante.
  • Vizităm ce vrem și ne retragem în lumea noastră când dorim.
  • Îi avem pe cei dragi aproape, ne bucurăm de timp de calitate și nu ne deranjează nimeni, niciun străin.

Grupul meu de prieteni abia așteaptă, din nou, o “convocare” la munte, la SPA sau la mare. Va fi tot la o cabană de închiriat!

Ca o concluzie

Cabanele de închiriat au un spațiu mai generos decât cel al hotelurilor și sunt echipate cu tot ce e necesar și mai mult decât atât. Am făcut rezervare la o cabană de munte cu curte, foișor, grătar și loc de parcare. ne-am făcut singuri micul dejun, cina și prânzul. Ne-am distrat copios la focul de tabără care se înălța către cerul înstelat. I-am avut pe cei dragi aproape și nici nu ne-am epuizat economiile. Din contra, raportul calitate/ preț e mai avantajos. Pentru orice variantă ai opta: de închiriere a unei case de vacanță, a unui bungalou sau cea a unei cabane de închiriat, fiecare este câștigătoare: Dar cel mai important câștig al tău, al vostru, e cel al timpului de calitate petrecut. Aici îi poți avea pe toți aproape, în libertatea de care ne-a fost atât de dor tuturor. Și nu e puțin lucru, nu?

Mai multe detalii si multe proprietati de inchiriat gasiti pe rentakub.com

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.