Hotel Nevis din Oradea

Unde te cazezi in Oradea?

Oradea este probabil orașul cel mai frumos restaurat din Romania. Aproape toate clădirile sale construite in trecut au fost reabilitate si centrul pietonal arata fabulos. O vizita aici iți va schimba perspectiva in ceea ce privește priceperea romanilor de a administra un oraș. Am rămas impresionați de schimbările petrecute si ne-am mândrit si noi un pic cu frumusețea unui loc din Romania…

Ai o mulțime de opțiuni pentru cazare in Oradea, de la aparthotels la locații de 3* sau 4* așa cum este si Hotel Nevis Wellness & Spa Oradea. Noi i-am ales pe ei si vrem sa va arătam motivele.

oradea-noaptea

Nevis este mai mult decât un simplu hotel. Este un loc care iți oferă pe lângă confortul unei camere si o multitudine de alte servicii. De altfel, chiar din nume iți poți da seama de unul dintre serviciile de top. Wellness&SPA. Apoi restaurant interior, terasa exterioara, terasa exterioara rooftop, jacuzzi exterior si încă multe altele.

Cu o capacitate totala de 42 de camere, dotate și mobilate la standarde de 4 stele, Hotel Nevis este situat la mica distanta de centrul orașului, un drum pana la Piața Unirii din Oradea fiind făcut in 15 minute la pas sau in 4-5 minute cu autobuzul pentru cele doua stații distanta. Fiind poziționat la strada principala, este ușor de găsit si are in același timp si locuri de parcare pentru cei care vin cu automobilul proprietate personala.

Toate camerele sunt spațioase si modern amenajate, dispun de mobilier nou si confortabil, TV plat, minifrigider, instalație de climatizare si conexiune internet wireless printre alte facilitați. Culorile calde completează atmosfera relaxanta.

Lucrul care face diferența la Nevis este centrul SPA. Piscina interioara împreuna cu jacuzzi-ul in care încap pana la opt persoane este la dispoziția oaspeților gratuit si putini sunt cei care nu ajung sa facă o baie. Apa încălzită face acest lucru plăcut indiferent de anotimp. Ceva ce nu găsești in multe locuri însă sunt cele doua bazine de jacuzzi rooftop, sus pe acoperiș, de unde la un pahar de șampanie savurat in apa calda poți vedea Oradea de la înălțime.

Centrul SPA iți aduce însă pe lângă aceste lucruri si tratamentele si procedurile specifice unui SPA in adevăratul sens al cuvântului. Saune uscate si umede, dușuri de gheata, masaje de toate felurile pentru orice dorința bazate pe aromoterapie sau hidroterapie. Tratamente faciale sau corporale sunt oferite oaspeților pentru relaxare si sănătate.

Timpul petrecut la piscina este unul apreciat de toata lumea si rar e gol jacuzzi așa cum il vedeți aici.

Jacuzzi NEVIS

Hotel Nevis Oradea piscina

Ofertele cele mai frumoase de la SPA personal mi se par ofertele pentru cupluri. Au gândit pachete astfel încât sa îmbine orice cuplu, in orice modalitate de relaxare vor sa aleagă. Si ea dar si el au la dispoziție o gama larga de opțiuni si rămâne doar o problema de alegere ce pachet sa fie ales.

Restaurant Orhideea by Nevis

Ca orice hotel de 4* ce se respecta, Nevis are un restaurant propriu excelent. Aici se servește micul dejun in sistem bufet suedez dar si celelalte mese ale zilei in sistem a la carte. Bucătăria tradiționala si internaționala este bine reprezentata si o sa regăsiți atât mâncarea ardeleneasca sau moldoveneasca dar si platouri cu fructe de mare in stilul mediteranean. O atmosfera plăcută si o servire ireproșabilă completează oferta din meniu. Noi am ales sa petrecem perioada de Paste aici așa ca am avut la micul dejun drob, cozonac si oua vopsite.

Cel mai tare loc însă ni s-a părut restaurantul de sus de pe terasa.

Enchante Rooftop&Social Lounge

enchante

Este locul de sus de pe terasa, la etajul 7, de unde se vede Oradea, locul unde toți vor sa vina sa petreacă clipe de plăcere. Mai ales seara, asfințitul este minunat! Aici a fost cea mai frumoasa cina din Oradea.

Barul ce iți oferă orice fel de cocktail, mâncarea grozava, panorama…E o uniune de lucruri care se completează si iți oferă o experiența atât de relaxanta. Aici am petrecut o seara superba. Calda si liniștită. Asa cum ar trebui sa fie toate…

O vizita in Oradea, in noua Oradea practic își merita timpul. Tot ce au reușit sa facă orădenii in ultimii ani ar trebui sa fie exemplu pentru restul tarii. Fiecare oraș sa fie la fel de aranjat si îngrijit. Iar Nevis este o alegere la fel de inspirata ca si vizita in orasul de pe Crisul repede.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.