OFERTE SPECIALE

La Majestic Mamaia plătești mic dejun si primești all inclusive

Profita de oferta de la Hotel Majestic din Mamaia

Hotel Majestic Mamaia este poziționat in centrul stațiunii, in vecinătatea hotelului Rex, la aproximativ 25 de metri de plaja si este parte a lanțului hotelier Phoenicia din Romania. Hotelul are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 camere duble family. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV LCD, răcitor tip minibar, aer condiționat, Wi-fi, pardoseala cu gresie, baie dotata cu cabina de dus sau cădita, cada in apartamente, uscător de par, uscător de rufe, sistem de acces pe baza de cartela.

Pe lângă facilitățile de cazare, hotelul asigură, pentru servirea mesei, 3 restaurante cu specific național și internațional, scena pentru spectacole, piscine exterioare, una pentru adulți si una pentru copii, sauna, jacuzzi, loc de joaca pentru copii si parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile.

hotel Majestic Mamaia

Oferta all inclusive

  • Achiziționezi un sejur in perioada 21.05-17.06.2021, iar Majestic iți oferă all inclusive!
  • Achiziționezi in perioada 21.05-10.06 un pachet de minim 3 nopți cu mic dejun, iar Majestic iți oferă all inclusive
  • Achiziționezi in perioada 11.06-17.06.2021 un pachet de minim 3 nopți cu demipensiune, iar Majestic iți ofera all inclusive
Plata serviciile se face integral in termen de 48 ore de la confirmarea rezervării.
📞 Rezervări și informații la 𝟎𝟕𝟓𝟓.𝟏𝟎𝟖.𝟔𝟒𝟖 / 𝟎𝟕𝟓𝟔.𝟐𝟐𝟑.𝟑𝟖𝟖 sau email info@majesticmamaia.ro și contact@majesticmamaia.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.