Masinarii infernale in cinematografe

Mașinării infernale și cei ce cred in ele

Un trailer te poate face sa te duci la cinema sau te poate tine acasă. Trailerul de la Mașinării infernale te ia de mana si te duce la cinematograf cu niște așteptări uriașe…

O lume apocaliptica la distanta de 1000 de ani de un război atomic provocat de noi cei de astăzi, ne propune o alta apocalipsa. De data aceasta a lor.

Producătorii de la Hobbit si de la toate Stăpânul inelelor au sărit peste timp și dintr-un trecut îndepărtat au ajuns in viitorul îndepărtat. Un salt peste timp ce le-a secat oarecum inspirația. Dar in care au păstrat efectele speciale superbe. Ce sunt mașinăriile infernale?

Orase. Orase pe roti ce se deplasează de colo colo printr-o lume fără prea multe resurse, cautând orașe mai mici pe care sa le acapareze in interiorul lor. Un fel de istorie de ieri in care tari uriașe fixe însa, cautau prin lume tari mici de la care sa ia bogățiile oricât de puține ar fi ele. Iar faptul ca in centrul acțiunii este orașul Londra te duce cu gândul la imensul Imperiu Britanic de pana acum 100 de ani ce avea colonii pe tot Pământul. Cam atât despre semnificații. Ahh…bine…mai este lupta dintre bine si rău ( binili învinge- toată lumea știe ca binili învinge ) partea buna care este zen ( o sa vedeți voi ) Gasca buna, personajul rău, răzbunări, amoruri spuse sau nespuse si tot ce te aștepți de la un asemenea film. Ba chiar sunt atât de multe povesti încât unora o sa le pierzi firul dacă nu le pierd ei firul…

Câteva dintre poveștile mașinăriilor infernale

O  ipoteza clara dacă ești atent/a ti se dezvăluie de la început si se dovedește la final ca fiind reala – copii ( tai ) tin minte lucruri de când sunt mici și se răzbuna mai târziu iar englezii sunt scorțoși chiar si la 1000 de ani după apocalipsa. Dupa civilizația noastră, mâncarea plina de E-uri o sa ne supraviețuiască mult timp. Zen-ul rămâne o stare de bine ( atât cat se poate ) si conduce parte buna a lumii. Conducători nebuni au fost, sunt și vor fi! Asta chiar e pe bune. Robotii rai se pot schimba in timp dacă au șansa sa întâlnească pe cineva care sa-i îmbuneze. Trădătorii nu sfârșesc bine. “Rezistenta”-gen partizanii de pe vremuri. Dragostea învinge… Si mai sunt…dar deja ati recunoscut o mulțime de clișee.

Aștepți mult timp pentru o scena cu adevarat impresionanta dar atunci când vine chiar merita așteptarea. Scena bătăliei dintre bine și rău o sa va placa. Un amestec de SF cu Stăpânul inelelor plina de imagini super. Fanii SF vor fi satisfăcuți.

Film de mall. Merge.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?