Transport la mare cu MatDan

MatDan te duce la mare toata vara

Articol valabil anul 2016

Agentia de transport persoane MatDan,  te duce la mare in vara aceasta, in orice zi din sezon. Incepand cu 1 Iunie pana in 15 septembrie MatDan a introdus curse zilnice dus-intors catre litoralul romanesc. Plajele marite, atentia hotelierilor, preturile mai bune datorita TVA ului scazut, vremea ce pare a fi perfecta in aceasta vara, toate duc spre un sezon de exceptie in acest an pe litoral. Esti asteptat si tu!

matdan

Pentru cei care din diverse motive nu pot ajunge cu automobilul personal la mare, compania de transport persoane MatDan din Ramnicu Valcea este o optiune de luat in seama. Avand curse zilnice, autocarele pornesc pe urmatoarele trasee dus/intors.

 • plecare RAMNICU VALCEA ORA 02:00, PITESTI 03:00 , BUCURESTI 04:15 , CONSTANTA 08:40 , EFORIE NORD 09:00 , MANGALIA 09:30.
  plecare MANGALIA ORA 17:00, COSTINESTI 17:15, EFORIE SUD 17:20, EFORIE NORD 17:30 , CONSTANTA 17:45, MAMAIA 18:00, BUCURESTI 22:00 , PITESTI 23:25 , RAMNICU VALCEA 00:25

Programul este astfel gandit incat sa ajungi devreme pe plaja si sa pleci tarziu spre casa, transportul fiind asigurat cu autocare moderne Setra, de cate  50 locuri, dotate cu monitoare,DVD,minibar si toaleta.

autocar matdan

Preturile sunt extrem de competitive pentru piata din Romania. 

 • 70 LEI VALCEA – MANGALIA
  60 LEI PITESTI – MANGALIA
  50 LEI BUCURESTI – MANGALIA

Exista si reduceri la transportul pe litoral.

 • Copii – pana la 10 ani – reducere 50%
  Pensionari – reducere 50% (in baza cupoanelor)
  Persoane handicapate – gratuit (in baza cupoanelor).
 • Pentru grup de minim 10 persoane se acorda reducere.

Practic traseul este urmatorul, cu oprire in fiecare statie si ora maxima de ajuns la mare in Mangalia 9.30. Ramnicu Valcea: AUTOGARA Dacos: 267 Calea Bucuresti, Rm. Valcea – Pitesti: AUTOGARA Nord (GIREXIM) Str. George Cosbuc nr.12, Pitesti – Bucuresti: Autogara Militari, Bucuresti – Constanta: AUTOGARA EXTRAVACANTA Str. Pescarilor nr.3, Constanta – Mamaia: Hotel IAKI – Eforie Nord: La gogoasa infuriata – Eforie Sud: NON-STOP – Costinesti : Parcul de distractii (la bariera) – Mangalia: AUTOGARA Simpa Trans Str. Saturn nr.1, Mangalia.

Un traseu gandit sa duca turistii cat mai aproape sau chiar in fata hotelurilor unde or sa fie cazati. Deasemenea intoarcerea este stabilita in aceleasi puncte.

Pentru orice detalii, pentru rezervari si bilete contactati reprezentantii MatDan la numerele de telefon:

 • 0728.247.835
 •  0786.194.193

Sau vedeti pe site-ul lor https://matdantransport.autogari.ro/curse

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?