URSUS isi spala pacatele…

URSUS a anuntat azi un lucru absolut surprinzator!

Ieri, dupa concertul lui Robbie Williams despre care am scris aici, a bubuit on line-ul de nemultumirile vis a vis de organizarea proasta a concertului. Din 10 articole 9 au lasat muzica deoparte si au deplans absenta posibilitatii achizitionarii de bere si apa. De fapt…greutatea de a face acest lucru!

Azi, Ursus vine cu o strategie care sa le refaca brandul in suferinta! Toti cei care au fost la concert si trimit un e mail pe adresa info@momente.cool alaturi de o poza de la concert vor primi cadou un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L)

11709591_1609499682654435_6842720795226300993_n

Iata comunicatul :

În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reuşit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă. Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS. Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L). Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului). Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare. Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale. Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poţi trimite, în acelaşi e-mail, sugestii pentru îmbunătăţirea experienţei la astfel de evenimente”.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “URSUS isi spala pacatele…

  • 20 July 2015 at 2:01
    Permalink

    O DA…ce mai recuperare o sa aiba….pffff. O sa intre iar in gratie celor 65.000 de oameni care in loc sa il astepte pe Robbie extaziati si cu gandul la showul care urmeaza, l-au asteptat transpirati, nervosi , insetati, dezhidratati si cu un mare – Sa-mi bag picioarele in organizarea asta – !!

Tu ce zici despre asta?