EVENIMENTE

Vine Goran Bregovic

Goran Bregovic la Bucuresti

Doua categorii de bilete suplimentate si multe surprize

    GORAN BREGOVIC a dat startul turneului international care trece si prin Romania, sambata,  29 august, la Arenele Romane din Bucuresti. Turneul poarte sugestiv numele “If you don’t go crazy, you are not normal!” si trece prin tari precum Italia, Franta, Elvetia sau Rusia.

goran    Biletele VIP si cele fara loc din fata scenei, pentru showul de la Bucuresti au fost epuizate dar datorita cererii mari de bilete organizatorii le-au suplimentat cu inca 100 de bucati din fiecare categorie. Acestea se gasesc in toate retelele si punctele fizice clasice de vanzare din toata tara. O alta veste buna este ca Rona Hartner & Zurlia Orchestra vor descide showul cu un program balcanic gospel iar dupa showul Provincialii, Zurlia Orchestra vor continua cu un show special gipsy exact inainte de showul Gipsy Casual. Gispy Casual pregatesc un show de exceptie plin de surprize.

    Intr-un interviu recent, artistul sarb a declarat: “Vreau sa le reamintesc oamenilor ca in secolul XXI trebuie sa invatam sa traim alaturi de oameni diferiti, care nu gandesc sau se comporta ca noi. In trecut era simplu, nu iti placea de cineva mergeai la razboi, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna si este impotant pentru univers sa avem diferite minoritati si moduri de a gandi. ” “Cred ca pentru toata lumea este importanta educatia, doar ea ne va conduce la normalitate”, a continuat Goran Bregovic.

    Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra si GIPSY CASUAL.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara. Biletele in presale au preturi speciale:

  • 160 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna (doua sectoare, stanga dreapta scenei)
    100 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
    60 de lei – Categoria C in picioare sau cu loc in spatele categoriei B, in Arena
    In ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

     Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul VGeneration, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Europa FM, ROMANIA TV, OOPS Media si Sapte Seri

P.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *