SERVICII

Direct Aeroport

Direct Aeroport. Comod, rapid si sigur.

    De curand am avut ocazia sa probez cum ajungi comod, sigur si repede din punctul A in punctul B cu ajutorul Direct Aeroport. Ce face Direct Aeroport? Curse VIP sau private in tara si in strainatate cu microbuzul, autoturismul ori autocarul. Peste 40.000 de clienti pe an si mai mult de 2.000.000 km parcursi atat in tara cat si peste hotare. Cursele catre si dinspre aeroportul Henri Coanda Otopeni se realizeaza zilnic, pe intreg parcursul zilei, conform unui program adaptat la principalele curse aeriene. Punctele de plecare sunt Constanta si Brasov, dar, la cerere, pot prelua pe o raza de 40 km dincolo de cele doua centre principale.

Cui se adreseaza serviciul de transport privat? Tuturor!

    Dar in mod special persoanelor care vor sa calatoreasca singure ori impreuna cu familia si prietenii apropiati, catre aeroport sau catre o alta destinatie din tara sau strainatate. Companiilor care organizeaza teambuilding-uri ori diverse calatorii, transferuri catre sau dinspre aeroport pentru clienti, angajati, parteneri.

    Saptamana trecuta, am probat si eu serviciile lor si pot spune ca am fost extrem de multumita de felul in care a decurs calatoria de la inceput pana la sfarsit. Direct Aeroport are o flota de masini in care cea mai veche are trei ani! Microbuze de 18 locuri, de 8, autocare sau masini mici, cu wi fi gratuit si aer conditionat, soferi politicosi, punctualitate si respect.

    Un mare avantaj pentru cei care vin sau pleaca cu avionul de la Aeroportul Otopeni, in mod special pentru clientii Blue Air, cu care exista un parteneriat de succes, sunt niste facilitati speciale. Astfel:

  • Beneficiati de un sistem unic de rezervare a transferului, integrat direct cu rezervarea zborului Blue Air
  • Asigurarea rezervarii serviciului, inclusiv a locurilor dumneavoastra pentru transfer
  • Garantarea conexiunii cu zborul Blue Air, astfel ca, in cazul intarzierii transferului , Blue Air si Direct Aeroport asigura rerutarea pe primul zbor disponibil, in conditii similare.

 Am zburat de nenumarate ori, am trecut prin multe aeroporturi si stiu exact cat de importanta este asigurarea unei legaturi sau o eventuala rerutare in cazul nefericit in care cursa ta e deja in aer…

 Cum functioneaza Direct Aeroport?

     Rezervarea unui loc se poate face telefonic, la unul dintre numerele de telefon: +4 0737.503.503 (pentru ruta Constanta, dispecerat Non Stop) sau +4 0727.503.503 (pentru Brasov, dispecerat Non Stop), pe e-mail la office@direct-aeroport.ro. Daca ai decis sa rezervi online, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cauti traseul de care ai nevoie. Completeaza cu datele tale (nume si adresa de e-mail) sau, in cazul in care ai deja un cont Bileteria, poti folosi datele contului. Dupa selectarea cursei, bifeaza cu atentie “Bilet” sau “Rezervare”. Dacă optiunea este “Bilet”, atunci ti se va cere, obligatoriu, plata cu cardul. Daca vrei sa platesti la agentie sau la sofer, bifeaza “Rezervare”. Rezervarea va fi confirmata prin transmiterea tichetului de imbarcare (boarding pass) pe e-mail.

   Ce mi-a placut, a fost grija pe care o arata pentru clienti. Esti sunat personal inainte de cursa pentru confirmare, de-a lungul drumului conducatorul auto te intreaba constant daca sunt conditiile ok, daca aerul e prea tare samd…Un concept care, functioneaza de exemplu in Londra din anii ’60, a ajuns si in Romania de putin timp si pus in practica de oameni profesionisti functioneaza ireprosabil.

www.youtube.com/watch?v=VRDOoVi9YVU

  Cu servicii valabile 7 zile pe saptamana, Direct Aeroport este solutia perfecta pentru tine.

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *