Cazarea potrivita pentru calatoria perfecta

RO cazare.

Un nume care schimba modalitatea de a te caza atunci cand calatoresti. Aici in Bucuresti.

   Am descoperit apartamentele de inchiriat in regim hotelier in calatoria din Dubai. Un apartament cu doua camere, living si dormitor, cu bucataria total echipata ( cu toate ca nu am prea folosit-o ). Mi s-a parut o idee stralucita si chiar ma gandeam ca ar trebui sa existe o asemenea alternativa si la noi.

living

Rocazare.ro

    ROcazare  insa exista de vreo 7 ani inca de atunci. Acum are 10 ani de experienta. Si stiu exact ce nevoi au cei ce vor sa se cazeze prin ei. Sunt multe lucruri care iti fac calatoriaperfecta dar cu certitudine locul unde esti cazat este printre cele mai importante. Cand stii ca dupa o zi de mers prin oras sau o zi de intalniri de afaceri o sa te poti relaxa intr-un loc confortabil, spatios si intim atunci macar o parte din calatoria ta devine perfecta.  Din ce in ce mai multi oameni aleg sa investeasca in calatorii. Din ce in ce mai multi oameni se informeaza despre destinatii, obiective si locuri de cazare. A calatori nu mai este un lux ci a devenit o necesitate. O obsesie pentru multi dintre noi. Vrem mai mult vrem mai departe. vrem experiente noi si vrem in timp ce calatorim sa ne simtim ca acasa. Se poate asa ceva? Se poate!

    Orice calator, turist, bussines man sau pur si simplu orice persoana ce merge intr-un oras, stie ca trebuie sa gaseasca un loc unde sa doarma care trebuie sa-i ofere cateva lucruri elementare. Confort, intimitate, un pret bun, pozitie, spatiu  si utilitati. Simplu dar deloc usor de gasit! Bucurestiul devine incet incet o capitala europeana si hotelurile si-au adaptat ofertele la ceea ce se cauta. Insa o alternativa speciala si deosebita la o camera de hotel impersonala este cazarea intr-un apartament in regim hotelier. Nu este o experienta ci este un lucru ce iti aduce beneficii pe toata perioada in care beneficiezi de el.

dormitor

living

   Cautand de nenumarate ori in calatoriile noastre, locuri unde sa ne cazam, am descoperit cateva din avantajele unui apartament inchiriat in regim hotelier.

  • Cand mergi cu familia o camera de hotel este neincapatoare. Daca sunteti 3 sau 4 deja e o problema. Cu ROcazare poti inchiria chiar si un apartament cu 3 camere si spatiul este suficient.
  • Amplasamentul in oras al unui hotel este fix. Prin ROcazare poti alege exact zona unde vrei sa stai.
  • O camera de hotel iti ofera un ceainic si un minifrigider. Cel mult! Aici gasesti o bucatarie complet utilata unde economisesti bani pentru a putea sa-i cheltuiesti afara in oras.
  • Un hotel iti ofera o spalatorie si un servicu unde poti sa calci o camasa. Cel mult!  Aici depinzi doar de tine! Economisesti alti bani.
  • O sa traiesti printre localnici si nu printre turisti ca si tine. Experienta este deosebita.
  • Pretul este rezonabil.
  • Esti practic stapanul acelui loc ( ca acasa ) pe perioada cat stai in el si nu trebuie sa iti faci griji ca cineva intra si “face curat in camera”.

RoCazare

   Pentru cine stie si are experienta in calatorii, nu este un lucru nou. Nu am reinventat roata. Doar ne adaptam la un trend tot mai popular in lume. Apartamentele in regim hotelier au o traditie lunga in strainatate si nici in Romania si in special in Bucuresti nu mai sunt un lucru nou si inedit. Acum conteaza cel mai mult ceea ce oferi clientilor. Apartamente in zone bune, sigure, mobilate modern, simplitatea check-in-ului sau a check-out-ului, o modalitate simpla de a rezerva, utilitatile din apartament. Acestea si inca altele fac astazi diferenta.

    Vrei sa te simti ca acasa atunci cand esti plecat de acasa? Simplu! ROcazare.

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?