SERVICII

TRIVAGO – Google pentru oferte de hoteluri

Ati auzit desigur de Trivago!

    Cautati informatii pe Trivago? Suntem atat de obisnuiti zi de zi pe internet sa cautam informatii. Google, Wikipedia, Google maps, Bing si cate si mai cate motoare de cautare. Ne dorim repede si complet. Sa stim tot, sa aflam imediat, sa comparam, sa luam decizia buna. Cam asta face Trivago pentru ofertele hoteliere. Un search, un click si gasesti toate ofertele posibile si imposibile.  Folosesc toate site-urile de rezervari pentru a gasi si a va prezenta o selectie obiectiva si clara a hotelurilor din locul unde vreti sa mergeti. Asta pentru a putea alege avand informatii complete!

trivago

Din 2004 cand ideea Trivago s-a nascut si pana in 2015, aceasta s-a extins de-a lungul intregii lumii, ajungand azi sa fie  activi pe mai mult de 40 de platforme.

Ei “stiu totul despre hoteluri” !

Fiind cel mai mare motor de căutare de hoteluri din lume, TRIVAGO compară 902.076 hoteluri de pe 280 site-uri de rezervări – întotdeauna având ca obiectiv să fie prima sursă independentă de informații a călătorilor, pentru a găsi hotelul ideal la cel mai mic preţ .

Avantaje? Sa vedem:

  • căutarea pe trivago vă permite să găsiţi atât o cameră single sau dublă cât și pentru copii sau grupuri.
  • înainte de afișarea ofertelor de pe un site de rezervări pe trivago, este realizată o verificare a companiei pentru asigurarea găsirii acestora pe site-ul lor.
  • nu este nevoie să vă înregistrați că să puteți folosi site-ul trivago și nici nu se percepe vreo taxă.
  • hotelurile disponibile în rezultatele de căutare sunt ordonate în funcție de popularitate.
  • afișează automat doar hotelurile care sunt disponibile pentru întreaga ședere a dvs.

Acestea si inca altele fac din TRIVAGO cea mai populara si prima sursă online consultata de cei care isi rezerva o camera de hotel.

A.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *