CONCURSURI

Cine merge la munte?

A fost ales câștigătorul concursului “Câștiga un weekend la munteimage001

   Un alt concurs a ajuns la final! Concursul sponsorizat de Beraria Germana Bragadiru si organizat de calatoriaperfecta.ro și-a desemnat câștigătorul. O mulțime de participanți, o mulțime de comentarii și comenzi, like-uri primite pe facebook…VA MULTUMIM! După cum stiti, premiul a constat într-un weekend la Andy Hotel din Predeal. Au fost atâtea răspunsuri inspirate și comenzi trăsnite, încât cei de la Berărie au fost nevoiți sa facă un top trei din care,  a fost ales cel care merge la munte pentru un weekend. Nu numai comentariu a contat, nu numai îndeplinirea condițiilor ci și faptul ca cel care a câștigat a distribuit de mai multe ori decât majoritatea acest concurs în pagina sa de facebook, a fost activ și a încercat sa ajungă la cat mai multe persoane popularizând concursul. Ceea ce dovedește ca atunci când ești altruist, răsplata este uneori pe măsura!

And the winner is…

winner

DORU POPOVICI spune:

Felicitări Doru!

     Va mulțumim tuturor celor care ați participat la acest concurs, celor care au îndeplinit condițiile precum și celor care nu au făcut acest lucru dar au încercat sa o facă. Berăria Germana Bragadiru, va așteaptă cu bere,muzica și mâncare de calitate iar noi va așteptam la următoarele concursuri.

Sa aveți  o vara frumoasa!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

3 thoughts on “Cine merge la munte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *