CONCURSURI

Castigatorul este…

Castigatorul concursului este…

      Împreuna cu Phoenicia Luxury Resort, calatoriaperfecta.ro a organizat un concurs având ca premiu o noapte de răsfăț! O noapte de cazare la mare, la un hotel de lux – Phoenicia Luxury Resort, pentru doua persoane în data de 5 septembrie, cu mic dejun inclus dimineața și o reducere de 30% pentru orice zi în plus vreți sa o petreceți în continuare în hotel.

phoenicia    In urma verificărilor făcute, 69 dintre dumneavoastră au intrat în tragerea la sorti. Toate concursurile organizate de noi, desemnează câștigătorul prin intermediul tragerilasorti.ro. Este o modalitate independenta și sigura unde nu poate interveni nimeni.  Ca de fiecare data, și acum am procedat în același fel și a fost desemnat ca și câștigător…

contest_winnerAndra Cristina!

Felicitari!

Tragerea la sorti o gasiti aici.

Va multumim pentru participare tuturor, atat celor care au indeplinit conditiile de participare cat si celor care nu au reusit acest lucru si va prezentam o oferta speciala a celor de la Phoenicia Luxury Resort.

oferta amintiri

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.