EVENIMENTE

Media Music Awards 2015

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV se va desfășura la Sibiu în data de 3 septembrie

Daca nu ai ajuns de mult timp in Sibiu, daca nu ai fost niciodata…acum ai un motiv intemeiat! Cei mai buni artisti din Romania o sa fie prezenti in Sibiu pe 3 septembrie intr-un megashow!

Media Music Awards 2015

    Evenimentul ajuns la a 4-a ediție va avea loc în Piața Mare și va aduce în fața publicului nume importante din muzica autohtonă. Andra, Delia, Akcent, Elena Gheorghe, Holograf și Corina sunt doar câțiva dintre artiștii nominalizați la Media Music Awards 2015. În urma voturilor se va decide şi cât timp vor petrece artiştii şi trupele pe scena din Piaţa Mare a Sibiului. O sa fie o meganebunie de show! Cel mai frumos din Balcani!
[youtube]https://youtu.be/k0KCTWaQM8c[/youtube]

      Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.  Cea de-a patra ediţie a galei Media Music Awards va aduce pe scena de la Sibiu peste 40 de artişti. „Evenimentul a ajuns deja la a patra ediţie si se bucură de susţinerea si respectul industriei muzicale şi a mass-mediei, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio şi televiziune. Promitem ca, de la an la an, să creştem nivelul organizării acestui eveniment şi al producţiei scenice oferite artiştilor şi publicului“, a declarat Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

mma

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *