Ultimele bilete la Festivalul Baletului Rusesc de la Sala Palatului!

Ultimele bilete la Festivalul Baletului Rusesc de la Sala Palatului!

Filmările de la spectacolele din România vor fi folosite în clipul de promovare a turneului internațional

Luni, marți și miercuri, începând de la ora 19.00,  are loc la București, Festivalul Baletului Rusesc, după un program pe care cei mai mulți dintre iubitorii baletului deja îl cunosc.

Pe scena Sălii Palatului se joacă trei capodopere ale baletului clasic universal în interpretarea unor vedete de renume internațional de la mai multe teatre din Federația Rusă.

Zhanna Gubanova și Alexey Lyubimov,  solisti principali ai Teatrului Stanislavsky din Moscova vor interpreta rolurile principale și pas de deux-utile din Spărgătorul de Nuci (luni, 25 noiembrie), Giselle (marți, 26 noiembrie) și Lacul Lebedelor (miercuri, 27 noiembrie), în timp ce rolurile solo sau participările în pasajele de pas de trois vor reveni Kseniei Kabinets, leading solist la Teatrul Kremlin Palace din Moscova și Ninei Filippova, prim solist la Teatrul Academic din Samara. Corpul de balet este alcătuit din balerinii Teatrului de Stat din Saransk, iar decorurile sunt concepute de către specialiștii multi-media  de la Russian Multimedia Balet.

Producătorul spectacolului, Sergey Baturin, dorește ca imaginile ce vor fi filmate la București să fie folosite în clipul de promovare a turneului internațional pe care balerinii ruși îl vor avea anul viitor în Europa și Asia. Iată un motiv în plus pentru iubitorii de balet de la noi din țară să nu rateze Festivalul Baletului Rusesc de la Sala Palatului.

Biletele pentru cele trei spectacole sunt aproape epuizate, în timp ce unele categorii sunt deja sold out. Pentru cei care încă n-au apucat să-și cumpere bilet, mai pot găsi la Sala Palatului sau în rețelele Eventim și Iabilet.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.