Prima zi de Neversea

NEVERSEA 2017- DAY ONE

RITA ORA A URCAT PENTRU PRIMA DATĂ PE O SCENĂ DIN ROMÂNIA,
LA FESTIVALUL NEVERSEA!
Prima zi a festivalului NEVERSEA 2017 a fost un real succes! Peste 47.000 de oameni au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întregii zile. Artistii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul marede fani, de scena principală, dar și de Marea Neagră.
Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show declarat că-și dorește să se reîntoarcă la NEVERSEA. Ella Eyre a cucerit inimile fanilor din România deja, iar  Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.
Legendarul Tiesto a adunat aseară în fața scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din țară cât și din străinătate, iar Lost Frequencies și Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie.
 
Tujamo a declarat imediat după cele două ore de show încheiate cu un răsărit superb la malul mării, că deja și-a creat o legătură specială cu fanii din România și că în mai puțin de o lună asteaptă să îi revadă la UNTOLD „ De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieși bine, însă de fiecare dată cand mă urc pe scenă, mi se depășesc toate așteptările și mi se pare incredibilă legătura dintre mine și fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca și artist”a declarat Tujamo. Show-urile lui Tujamo și Danny Avila au putut : urmărite live pe pagina de facebook Neversea.
Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea NEVERSEA 2017.
Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Wilkinson, ZedsDead, Sasha, Mazde,Soichi Teradași

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?