EVENIMENTE

Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu în turneu

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu la Arenele Romane

Pe 19 mai, la Arenele Romane, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu  inchid un turneu uriaș.  Început în toamnă la Chișinău a avut un traseu care a cuprins Chișinău – Constanța – Iași; – Suceava; – Cluj – Timișoara. Urmează în perioada următoare:

  • 29 aprilie – Chișinău
  • 5 Mai – Bacău;
  • 6 Mai – Botoșani;
  • 7 Mai – Iași;
  • 8 Mai – Sibiu;
  • 19 Mai – București

În anul 2021, Lupii lui Calancea și Surorile OSOIANU au inițiat o colaborare specială. Proiectul muzical se bucură de un mare succes atât în mediul online cât și la spectacolele live. Cele 12 cântece ale proiectului înregistrează milioane de vizionări pe TouTube și platformele de audio streaming.
Alex Calancea Band este o fuziune muzicală care îmbină groove-urile de Drum’n’Bass și pasajele clasice cu folclorul urban distorsionat, Bandul crează improvizații cu mare implicare și precizie. Toate sunt mișcate de un puls de energie care șterge distanța dintre liniște și culminațiile psihedelice. Alex Calancea Band este trupa care cantă cu cele mai valoroase voci din Basarabia.

Întrebați despre marele turneu al anului 2023, Surorile Osoianu și LUPII lui CALANCEA au menționat:

Iulia Osoianu: “Ne dorim să prezentăm publicului din România cea mai recentă și amplă colaborare a Surorilor Osoianu cu LUPII lui Calancea, o colaborare ce a rezultat cu un album și multe spectacole prin țară. Am inclus pe album 15 cântece din repertoriul nostru prezentate în viziunea artistică a lui Alex Calancea. Ar fi păcat să nu împărtășim cu publicul acest tezaur.

Alex Calancea: “Va fi un turneu exceptional. Va fi mai mult decât muzică. Vom pune în valoare într-o manieră inedita cele mai prețioase cântece din patrimonial nostru cultural.

lupii lui calancea

Bilete la concertele din Romania pe entertix.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.