DE STIUT!

WIZZ AIR INTRODUCE O NOUĂ VERSIUNE A HĂRȚII SALE DE PLANIFICARE A CĂLĂTORIEI

 

HARTA ÎI AJUTĂ PE PASAGERI SĂ VERIFICE RESTRICȚIILE DE CĂLĂTORIE ȘI OBLIGAȚIILE IMPUSE LA INTRAREA ÎN ȚARA DE DESTINAȚIE

 

Wizz Air , anunță introducerea noii versiuni a Hărții de Planificare a Călătoriei. Instrumentul online este conceput pentru a asista pasagerii și pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine restricțiile fiecărei țări. Compania aeriană se angajează să asigure un proces cât mai accesibil pentru zboruri și să consolideze încrederea în călătorii, în contextul în care din ce în ce mai multe țări din Europa își relaxează restricțiile. Pasagerii pot deja să acceseze harta și să verifice condițiile pentru destinația de vacanță dorită.

 

Lansată săptămâna aceasta, cea mai nouă versiune a hărții este actualizată zilnic în mod automat, oferind cea mai bună precizie posibilă atunci când vine vorba de anticiparea restricțiilor impuse de fiecare țară și următorii pași ce trebuie făcuți. Lista ce utilizează pictograme intuitive afișează stadiul restricțiilor pentru toate rutele WIZZ disponibile. Harta de Planificare a Călătoriei poate fi accesată cu ușurință de oricine pe site-ul Wizz Air în versiunea web, precum și în versiunea pentru dispozitivele mobile, oferindu-le pasagerilor informații în legătură cu restricțiile de călătorie pentru mai mult de 150 de combinații de țări din rețeaua companiei aeriene. Wizz Air le recomandă pasagerilor să reverifice cerințele de intrare înainte de plecare, întrucât acestea se pot schimba.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranță și sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul Wizz Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Restricțiile de călătorie sunt actualizate frecvent de fiecare țară, astfel încât ne-am dorit să îmbunătățim experiența clienților prin intermediul acestui instrument ușor de folosit, pentru a verifica cerințele de intrare ale țărilor. Suntem siguri că Harta de Planificare a Călătoriei îi va ajuta pe pasageri să-și planifice călătoriile cu încredere, întrucât aceasta îi ține la curent cu informațiile despre călătorii. Indiferent de destinația către care s-ar îndrepta pasagerii, aceștia pot fi mereu siguri că sunt alături de o companie aeriană care a fost vârf de lance în industrie prin măsuri sporite de sănătate și siguranță. Echipajul nostru de bord amabil și profesionist așteaptă cu nerăbdare să întâmpine călătorii la bordul flotei noastre sigure, noi și moderne.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.