HOTELURI

Forever Hit 2021 la Arena Nationala pe 18 septembrie

FOREVER HIT 2021 este evenimentul anului in materie de muzica buna a anilor ’80-’90

Evenimentul anului, dupa 18 luni de restricții și pandemie, se va desfășura la București, pe Arena Națională, pe data de 18 Septembrie 2021, după succesul înregistrat la Timișoara în anul 2019. Forever Hit va fi un spectacol cu caracter festiv, cu reprezentații artistice într-o atmosferă de gală, având ca scop punerea în evidență a unor artiști extrem de valoroși și premierea lor pentru întreaga activitate și pentru contribuția adusă industriei și patrimoniului muzical mondial.

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și suplimentate sau eliminate pe măsură ce vor fi anunțate public de către autorități.

„Forever Hit” este un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume de talie internațională ale anilor ’80 și ’90. În spatele evenimentului programat pentru septembrie 2021, în București sunt organizatorii Diskoteka Festival, la care s-au strâns în 2019 peste 100.000 de persoane în Timișoara.

forever-hit

Primele mari vedete care și-au confirmat prezența la Forever Hit 2021 București sunt Haddaway și trupa Technotronic.

Ce promit organizatorii festivalului “Forever Hit 2021 Bucuresti”

De ce dăm un procent de 99,9% pentru desfășurarea evenimentului nostru? Iată argumentele:

  1. Pentru că vom respecta cu strictețe regulile și recomandările autorităților.
  2. Pentru că toate estimările privind ritmul de vaccinare sunt optimiste și vom atinge până la ora derulării evenimentului procentele prevăzute de hotărârea de guvern privind relaxarea.
  3. Pentru că, odată cu desfășurarea meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal pe Arena Națională din București cu spectatori, precedentul a fost creat.
  4. Până la super-spectacolul “Forever Hit” mai trecem prin câteva etape de relaxare care pot duce până la un număr maxim de spectatori (fără limitări)
  5. Vom creea modalitățile de verificare pentru cei vaccinați și vom înființa stații de testare rapidă la intrările în Arena Națională (DACĂ ESTE CAZUL!).
  6. Evenimentul va fi transmis online și vor avea acces la spectacol toți cei ce achiziționează bilete, atât din România, cât și din întreaga lume. În cel mai pesimist scenariu (că nu va putea avea loc evenimentul cu spectatori) scena și scenotehnica vor fi montate, iar artiștii vor evolua conform desfășurătorului. Dacă nu vor putea face deplasarea la București pe motive de carantină, vor evolua fiecare de acasă, cu transmisiuni prin internet de cea mai bună calitate.
  7. Conform previziunilor specialiștilor, la data desfășurării “Forever Hit”, situația sanitară va fi sub control. Dacă totuși vor fi impuse anumite restricții privind numărul de participanți la eveniment, invitațiile vor fi anulate iar spectatorii vor putea participa fizic în ordinea în care au cumpărat bilete, până este atins numărul maxim de spectatori permis de către autorități la data desfășurării evenimentului, biletele noastre fiind numerotate și înseriate în acest sens.

Cei care au numere și serii mai mari decât numărul de participanți permis de către autorități vor primi banii înapoi în cel mult două săptămâni de la desfășurarea evenimentului. Biletele NU se vor transforma în vouchere și NU vor fi valabile pentru un alt eveniment. Aceste prevederi vor fi stipulate pe site-ul evenimentului. Concluzia este una și este simplă și de ținut minte: Super-spectacolul “Forever Hit” va avea loc la data stabilită, în locația anunțată, și va fi primul mare eveniment muzical de după pandemie, în România.

Asa a fost in Timisoara in 2019!

Eu una astept cu nerabdare intalnirea cu artistii pe care ii iubesc din copilarie si imi este foarte dor sa ii aud din nou cantand. Sunt sigura ca o sa fie o seara magica asa cum a fost si la Timisoara acum 2 ani cand am trait momente minunate. Atunci mi-am adus aminte de muzica buna din tinerete din discotecile pe care le frecventam. A fost o atmosfera super, unde au participat si multi tineri care iubesc muzica aniilor  ’80-’90 si au fredonat cu noi. Ma bucur foarte mult de intalnirea cu Modern Talking si Sandra unii dintre cei mai mari artisti pe care ii cunosc, cei care transmit prin muzica lor atatea emotii, de fiecare data cand ii ascult ma fac atat de fericita.

Alaturi de Thomas la Diskoteka 2019

Sper sa veniti cati mai multi dintre voi, sa ne vedem pe Arena nationala la cea mai tare petrecere de anul asta. Pentru abonamente intrati pe  site-ul foreverhit.ro

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.