CONCURSURI

Castigatoarea concursului organizat impreuna cu Beraria Germana Bucuresti

Am aflat castigatoarea concursului!

Pe parcursul a 11 zile v-am invitat sa participati la un concurs avand drept premiu un voucher de 200 de lei si acces pentru doua persoane la spectacolul Diana Matei si Taraful Cleante din data de 12 noiembrie 2016 ora 21.00 de la Beraria Germana Bucuresti. Comentariile au fost frumoase si a fost greu de ales cui sa-i fie acordat premiul.

berarie

Beraria Germana Bucuresti

Este una dintre cele mai cunoscute locatii de acest gen din Bucuresti, pastrand traditia locului. Situata la 5 minute de centrul Bucurestiului, intr-un subsol imens al unei cladiri vechi si frumoase, ofera pentru clientii sai intr-un cadru unitar, cu mult lemn, alama si lumina de berarie, meniuri traditionale si bere din belsug alaturi de evenimente muzicale sau seri tematice. Dar asta v-am spus deja…

Sunteti curiosi cine a castigat?

winner

Beraria Germana Bucuresti a decis ca premiul sa revina doamnei Roxana Cristina Pascu!

Felicitari!

Va multumim tuturor pentru participare si pentru interesul pe care ni-l acordati. Beraria Germana Bucuresti va asteapta zi de zi cu multa bere si oferte frumoase de petrecere a timpului liber alaturi de cei dragi sau chiar la Revelionul despre care ati scris iar noi va asteptam sa ne cititi si sa participati la viitoarele concursuri.

beraria germana bucuresti

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *