CONCURSURI

Cine merge la Phoenicia Luxury?

Am aflat cine merge la Phoenicia Luxury!

De data aceasta nu a fost un concurs ci o adevarata competitie! Weekendul oferit de Phoenicia Luxury Hotel  a incins spiritele si am asistat la o adevarata lupta pentru a castiga premiul!

Asta a fost si intentia noastra!

Atunci cand am decis sa organizam concursul in acest mod eram constienti ca o sa se nasca discutii, ca o sa fie nemultumiti, ca multi nu o sa indeplineasca ceea ce s-a cerut ca si conditii dar am ales constient sa va provocam! Pentru ca un concurs, chiar si pe facebook, trebuie sa fie mai mult decat un simplu “particip” sau “partikip” si un share. Este vorba de competitie si de cat de mult iti doresti sa castigi. Au existat unii care si-au dorit atat de mult incat au incercat chiar si metode neortodoxe. I-am prins.

Au fost nemultumiri, sperante, lupte, cresteri si descresteri. Abandonuri si reveniri…

Conditia de baza a fost numarul de like-uri. Cate reusiti sa adunati la comentariul dumneavoastra.

Iar castigatoare este clar si la o diferenta mare fata de cea de-a doua clasata Alina Madalina Cosma cu 474 de like-uri!

alina madalina cosma

Felicitari!

Felicitari si multumiri va adresam si voua, ceilalti concurenti. Cei care ati intrat in jocul nostru sau doar ati sprijinit pe cineva. Multumiri pentru critici, pentru multumiri, pentru entuziasm, pentru participare.

Sunteti geniali si fara voi nu am exista!

Nu plecati prea departe…in curand urmeaza un concurs cel putin la fel de interesant.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Cine merge la Phoenicia Luxury?

  • cosma alina- madalina

    Multumesc din suflet! Mi-am dorit sa castig acest concurs chiar din prima clipa cand l-am vazut. Multumesc tuturor prietenilor care m.au ajutat si multumesc pentru minunatul premiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *