Castiga una din cele 6 vacante!!!

Concurs – sase sanse sa castigi o vacanta!

Am pentru voi o veste super. Un concurs ce pune la bataie sase vacante gratuite! Grupul Phoenicia Hotels ofera cate o vacanta la fiecare hotel din cele pe care le detine pe litoralul romanesc. Puteti astfel ajunge la mare, la unul dintre hotelurile:phoenicia

Concursul se numeste Tombola vacantei si tot ce aveti de facut este sa intrati pe site-ul Phoenicia –   CLICK AICI , si sa va inscrieti!

REGULAMENT DE PARTICIPARE: Ce trebuia sa faci pentru a castiga o vacanta!
* fiecare vacanta include: 6 zile (5 nopti), cazare 2 adulti + 2 copii (maxim 7 ani) in luna iunie 2015, mic dejun.
** campania de inscriere la tombola se desfasoara intre 27.02.2015 – 29.03.2015. Vacantele se acorda prin tragerea la sorti care va avea loc in 31.03.2015. Rezultatele vor fi afisate pe prima pagina a website-urilor hotelurilor participante: Phoenicia Holiday Resort****, Phoenicia Luxury****+, Majestic Mamaia***+, Perla Mamaia***, Majestic Jupiter***, Majestic Olimp***.
*** pentru a fi considerat admis ca si participant la tombola, persoana care se inscrie in formularul de mai jos va respecta urmatoarele conditii:
(a) in formularul de inscriere completeaza toate datele solicitate,
(b) recomanda tombola la 6 prieteni in momentul inscrierii prin completarea urmatoarelor elemente de identificare: nume, prenume, adresa de email; aceste date vor fi verificate, de aceea ele trebuie sa fie complete si corecte.
**** vacanta este nominala si nu va putea fi transferata altei persoane de catre castigator; castigatorul va fi anuntat pe baza datelor furnizate (email, telefon) in maximum 7 zile de la data tragerii la sorti. In termen de 3 zile de la anuntarea sa castigatorul va trimite o copie a cartii de identitate la info@phoeniciaholiday.ro. Castigatorul va fi validat in urma verificarii datelor furnizate in formularul de inscriere la tombola si compararea lor cu cele din cartea de identitate.
***** prin completarea datelor de mai jos, in formularul de inscriere la tombola, declarati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu toate conditiile din regulamentul de participare afisat in aceasta pagina. Regulamentul va fi transmis prin emailul de confirmare a inregistrarii dumneavoastra la tombola.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

3 thoughts on “Castiga una din cele 6 vacante!!!

 • 30 March 2015 at 15:40
  Permalink

  sper sa am noroc

 • 22 March 2015 at 16:41
  Permalink

  Buna ziua,
  M-am inscris in concurs.

  Multumim si un weekend placut,

  Ciprian

 • 17 March 2015 at 0:39
  Permalink

  Ma inscriu la concurs

Tu ce zici despre asta?