TARGURI SI EXPOZITII

Ce e anul asta în târg?

Targul de Turism al Romaniei

     A început! Ediția de primăvara a Targului de turism al României. De data asta a venit la deschidere însuși Prim Ministru al României, cel care a declarat ca 2015 o sa fie cel mai bun an pentru turismul romanesc. Bine…nici nu e prea greu, ținând cont de ce a fost în 2014.  Deschidere oficiala în stilul bizantin/romanesc cu limuzine, bodyguarzi, muzica populara, oameni înghesuiți pe scena, televiziuni, fotografi, panglici tăiate și pâine cu sare. Nimic nou, doar câteva persoane diferite fata de anii trecuți. In câteva locuri am văzut oameni noi dar am remarcat și vechea garda, prezenta la al “n”spelea târg. E o lume mica, scaune puține și asa cum în blogging fiecare se cunoaște cu fiecare, la fel e și în industria turismului, fiecare îl cunoaște pe celalalt, sunt grupuri de interese, simpatii și antipatii. In fine…sa lăsam asta și sa vedem ce găsești în târg?

Primul Ministru al Romaniei

3   E un targ deci este facut ca sa se vanda si sa se cumpere! Definitie din DEX. Oferte si cumparatori! A fost prima zi, a fost joi, lumea ( incredibil dar adevarat ) munceste si nu prea a fost mare dever dar tocmai pentru ca a fost mai liber am putut sa vad mai bine cum/care/unde/ce vinde. O sa va dau mai jos cateva exemple de oferte. Pana atunci sa va zic prima impresie? Buna! Pare ca lucrurile evolueaza! Nu vreau sa pomenesc despre ofertele in Galapagos, Antarctica sau Insulele Pastelui pentru ca nu sunt definitorii dar exista si mie mi se par un lucru ce aduce farmec. Ca un condiment la o mancare. Ca in fiecare an, sala mare gazduieste marile companii Tour Operator care iar se intrec in culori, idei si fantezie, exceptie facand Prestige Tour si Happy Tour care si-a luat inima in dinti si a iesit afara! Cum unde afara? Cortul ala e al lor…Hai ca se vede din avion!

4

5

6

22

    Mascote, muzica, trupe de dans, tipe mișto care zâmbesc non stop, locuri de joaca pentru copii, evenimente, conferinte, prezentari, reviste ( ohh…ce de copaci tăiați! ) tone de reviste si pliante, culori, tombole, concursuri cu vacante premiu, promoții peste promoții, poze urcate pe facebook instant, alte concursuri, vedete, defilări, aniversari – 25 de ani de J’info Tours ( La multi ani!)/18 ani de Christian Tour ( La multi ani!), agitație putina, lume încă entuziasta și liniștita, stocuri mari de albume și reviste …nici nu vreau sa ma gândesc ce va fi sâmbăta si duminica, atunci când știm ca târgul o sa se anime la maxim.

    Ce oferte am văzut? Luate în ordinea numerelor de pe tricou, absolut la întâmplare…Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania rămân cele mai căutate si reducerile sunt grasane. -30/40/50% cu banii jos sau în câteva zile. City break-urile de-asemenea se cer de către multi. Litoralul romanesc are reprezentanți, muntele are și el, pensiuni, vile, restaurante…toți sunt prezenți la cel mai important târg din industrie. -40% la Phoenicia  (la toate! …ce frumos e la Holiday! – mergeți!), pleacă 2 plătește 1 sau cardul pentru seniori la J’info ( buna treaba!) , vacante mega ieftine la Christian Tour, Happy are -30% discount si mi-a atras atenția o mini vacanta în Varșovia și Cracovia ( tare!), Filadelfia Turism are oferte super, la fel Paralela45.  E greu sa înghesui intr-un articol ceea ce găsești și ți se oferă in cadrul târgului dar este absolut sigur ca dacă vrei sa cumperi o vacanta, oriunde în tara sau în lume, o sa găsești ceea ce cauți. Nu le-am văzut pe toate ( e imposibil!) dar în târg exista o vacanta pentru fiecare!

Te aștept la Târgul de Turism și iți doresc sa găsești ceea ce cauți!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *