Ce au căutat romanii pe internet?

Care sunt site-urile de internet care sunt cele mai vizitate în România?

Răspunsul vă va surprinde cu siguranță!

Pandemia a adus modificări comportamentale in toata lumea. Atât in ceea ce privește viata de zi cu zi dar si in ceea ce privește comportamentul online al tuturor. O multitudine de site-uri au căzut, altele urcând fulminant.  Toate pe fondul unei perioade cum generațiile noastre nu au mai trait. Alexa, un site deținut de Amazon de analiză a traficului pe internet, a publicat o clasificare a celor mai vizitate pagini web pentru fiecare țară.  Comerțul electronic a explodat ca si site-urile ce oferă filme pe micul ecran. Dar Lista celor mai vizitate site-uri web în România poate părea puțin surprinzătoare. Pe locul 10 s-a clasat un site guvernamental ce oferă informații oficiale, lucru ce arata nevoia oamenilor de informații corecte…

top site-uri vizitate romania

Nu este nici o noutate că Google a luat primul loc, urmat de platforma de mulți lăudată de video-sharing Youtube. Pe locurile următoare s-au clasat Google.ro și motorul de căutare Yahoo. Site-ul de reclamă și comerț Olx.ro este plasat pe ultimul loc în top 5 cele mai vizitate site-uri.

Acum, însă, vine partea surprinzătoare!

Locul șase a fost ocupat de nimeni altcineva decât site-ul erotic BongaCams, care a depășit Facebook și Wikipedia! Platforma permite fetelor din diferite țări să transmită online și să comunice cu membrii prin intermediul unei camere web.

Îndrăznim să spunem că în timpul pandemiei unul dintre lucrurile care a lipsit a fost conversația cu fete frumoase, iar foarte multe persoane au dorit pur și simplu să se distreze. Iar pentru altele, camerele web reprezintă o modalitate de a face bani frumoși fără a părăsi locuința. Și asta pentru că puteți transmite oricând doriți, utilizând pur și simplu un laptop, sau un telefon inteligent. Singura cerință este vârsta de cel puțin 18 ani împliniți și orice persoană poate începe să lucreze imediat, fără o pregătire specială.

Apropo, BongaCams este unul dintre cele mai vizitate site-uri, nu doar în România, ci și în alte țări, la nivel global ocupând locul 36!  Oricât de surprinzătoare pot fi aceste cifre, la prima vedere, este clar că transmisiile la webcam au câștigat tot mai multă popularitate în ultimul timp, și că au deveni o parte integrantă a vieților de zi cu zi a milioane de utilizatori.

Lista completă de site-uri este disponibilă aici https://www.alexa.com/topsites/countries/RO

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.