FILME

Tom si Jerry revin la cinematografe din 1 iunie

După mai mult de 80 de ani în care rivalitatea dintre ei a distrat publicul de toate vârstele, cu siguranță, fiecare dintre noi și-a ales preferatul, fie că îl preferăm pe Tom sau îl susținem pe Jerry. Cei doi ne surprind cu noi aventuri, în lumea reală, din 1 iunie, în cinematografele din România.

În filmul „Tom și Jerry“, regizat de Tim Story, este reaprinsă una dintre cele mai iubite rivalități din istoria filmului, când Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, iar planificatoarea evenimentului, Kayla, este astfel forțată să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să îi distrugă cariera, nunta și, eventual, hotelul în sine. Dar, în curând, apare o problemă și mai mare: un personaj diabolic și ambițios care conspiră împotriva celor trei.

Un amestec atrăgător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry deschide un nou drum pentru îndrăgitele personajele obligându-i să facă, în cele din urmă, imposibilul… să colaboreze pentru a salva ziua.

Rolurile principale în filmul „Tom și Jerry” sunt jucate de pe Chloë Grace Moretz („Neighbours 2: Sorority Rising”, „The Addams Family”), Michael Peña („Cesar Chavez”, „American Hustle”, „Ant-Man”), Colin Jost („How to be Single”, „Saturday Night Live”), Rob Delaney („Deadpool 2″, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Pallavi Sharda („Lion”), Jordan Bolger („Peaky Blinders”), Patsy Ferran („Darkest Hour”), Nicky Jam („Nicky Jam: El Ganador”), Bobby Cannavale („The Irishman”, „Ant-Man and the Wasp”), Lil Rel Howery („Judas and the Black Messiah”, „The Angry Birds Movie 2″) și Ken Jeong („Crazy Rich Asians”, „The Hangover”, „Transformers: Dark of the Moon”).

Filmul a fost regizat de Tim Story („Fantastic Four”, „Think Like a Man”, „Barbershop”) și produs de Chris DeFaria („The LEGO Movie 2″, „Ready Player One”, „Gravity”).

Scenariul a fost scris de Kevin Costello, pe baza unor personaje create de William Hanna și Joseph Barbera. Producători executivi ai filmului sunt: Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman și Allison Abbate. Echipa de creație și producție îi include pe: directorul de fotografie Alan Stewart, designerul de producție James Hambidge, editorul Peter S. Elliot și designerul de costume Alison McCosh. Muzica a fost compusă de Christopher Lennertz.

Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group prezintă un film Tim Story, „Tom și Jerry” distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. Filmul va fi lansat în Romania pe 1 iunie 2021, de Vertical Entertainment.

Regizorul Tim Story a fost încântat să preia clasicul duet-duel pentru un public modern de film. „Când vine vorba de umor, Tom și Jerry, cu o comedie fizică excesivă – transcend timpul“, afirmă el. „Ce am făcut cu acest film a fost să luăm această pereche istorică așa cum s-ar vedea în mod normal într-o casă, să zicem, le-am pus pe o pânză mult mai mare. Acum se află într-un hotel imens și în prezența oamenilor reali. Nu neapărat vorbind cu ei, desigur, dat interacționând cu siguranță cu ei și provocând haos peste totAm rămas fideli personajelor originale“, asigură Story, „așa că practic aleargă, bătându-se reciproc … toate lucrurile pe care sunteți obișnuiți să le vedeți făcute de Tom și Jerry. Acțiunea este în concordanță cu aceste personaje așa cum le-am cunoscut întotdeauna”.

După cum le-au cunoscut fanii, dar, după cum remarcă producătorul Chris DeFaria, „Publicul îi va vedea pe Tom și Jerry într-un mod în care nu cred că a mai văzut nimeni până acum: un film hibrid cu animația clasică care ne permite să aducem toate cascadoriile nebunești și glumele pe care oamenii le asociază cu desenele animate originale într-un mediu din viață-acțiune, din lumea reală.

„Am crescut cu aceste desene animate”, continuă el, „așa că am vrut să mă asigur că le rămânem fideliNu am oprit acțiunea; publicul va auzi efectele sonore cu care sunt obișnuiți, în timp ce Tom și Jerry se aleargă unul pe celălalt și distrug tot ce se află în calea lor. Ne-am asigurat că se luptă și se luptă des”, râde el. Revoluția, spune el, este că „la un moment dat, trebuie să se reunească și să lucreze împreună, pentru a salva ziua“.

Asadar o mare bucurie pentru cei mici si nu doar pentru ei, o noua intalnire cu personajele preferate la cinematograf. La multi ani tututror copiilor de 1 iunie !

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.