Cum arata in realitate Covidul?

Stiti cum arata de fapt in realitate Covidul?

Pentru ca tot ce am vazut pana acum in imagini, toate desenele de pretutindeni pe care le vedem de peste 1 an sunt doar reprezentari grafice. Hai sa vedem cum arata in realitate Covidul… Cu toate ca are prea putina importanta de fapt si nu ne ajuta deloc pe noi muritorii de rand… Dar cred ca e macar interesant sa vedem imaginea reala a acestuia.

Specialiştii din Austria au realizat o premieră mondială iar imaginile reale cu SARS-CoV-2 au fost făcute publice pentru prima oară si vin în urma unui studiu realizat de compania Nanographic, o filială a Universităţii Tehnice din Viena.

Cercetătorii din Austria s-au folosit pentru aceste imagini de particule extrase la Universitatea Tsinghua din Beijing, China. Ele au fost tratate prin tehnici de microscop crioelectronic, folosindu-se şi digitalizarea ulterioară a acestuia. Compania Nanographic, cea care a reusit acest lucru, speră că imaginile realizate acum vor fi de ajutor oamenilor de ştiinţă care încearcă să înţeleagă cum funcţionează noul coronavirus.

Contribuţia noastră la acest proiect a fost să oferim un proces digital care să proceseze imaginea pentru a vizualiza modelul cât mai clar”, au transmis reprezentanţii Nanographic.

Adevarata imagine a covidului
Adevarata imagine a covidului

Ca sa vedeti un model 3D click AICI

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?