Ultimul concert KISS

Bucurestiul a vazut primul concertl KISS. Si ultimul!

The End of the Road World Tour” este turneul care anunţă finalul carierei muzicale pentru celebra formaţie americană KISS. Turneul a debutat pe 31 ianuarie, 2019, la Rogers Arena din Vancouver, Canada, și pe data de 16 iulie, 2022, a poposit pentru prima oară in România.

Un show fabulos, o prestatie impecabilă în faţa a peste 15.000 de spectatori, care au îndurat o furtună total neasteptată, venită în jurul orei 16.00, şi, apoi, căldura. La ora 21.00, in momentul in care cortina trupei KISS a căzut, nu a mai contat absolut nimic. Doar muzica si show-ul!

“Kiss este mult mai mult decât o trupă rockand’roll. KISS și fanii săi sunt un trib. Este umitor pentru mine că putem fi magnetul care aduce oamenii împreună. Ceea ce avem cu fanii se numeşte reciprocitate. Acest turneu este o sărbătoare de 40 de ani a legăturii dintre Kiss și fani”, a declarat Paul Stanley.

„Pare firesc ca spectacolul final să se întâmple la New York. Acolo a început trupa și a fost, într-adevăr, fundalul pentru care formaţia s-a reunit și a scris aceste melodii. A cântat la petreceri și în cluburi, începând cu un public de probabil 10 persoane. Vom face un cerc complet”, a mai punctat Stanley.

“Kiss a mers întotdeauna pe propriul ritm. Este uimitor cum o trupă ca Kiss, care a început destul de nesemnificativ, patru tipi de pe străzile din New York, care doreau să formeze trupa pe care nu au văzut-o niciodată pe scenă, s-a transformat într-un fenomen mondial. Şi, mai ales, faptul că, de fapt, a funcționat dincolo de cele mai sălbatice vise ale oricăruia dintre noi este uimitor”, a declarat, recent, Gene Simmons.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.