EVENIMENTE

Summer Well 2014

Muzica, distractie…surprize! Orange prezintă!

          Pe 9 și 10 august, ești invitat la un eveniment de excepție! La Domeniile Stirbey din Buftea, o să se desfășoare Summer Well 2014. Sunt invitate să cânte zece formații în mare voga azi.  Căutate și invitate peste tot în lume, Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides sunt trupele care timp de două zile o să rupa scena!

AFIS

 După ediția din 2013 care a fost sold out, anul acesta organizatorii se așteaptă la un succes asemănător. Programul pe zile este acesta :

Sămbătă – 9 August  

  • Bastille
  • John Newman
  • The  1975
  • Chloe Howl
  • Prides

Duminică – 10 August

  •  Placebo
  •  The National
  •  Miles Kane
  •  Tom Odell
  •  Reptile Youth

Orange are pentru tine un concurs senzațional!

Dacă ai peste 16 ani, ai un abonament la Orange și ai cumpărat un bilet la festival poți aplica pentru programul I’m with the BAND® . Împreună  cu un prieten sau cu o prietenă o să fiți cazați la același hotel unde sunt cazate trupele, o să aveți mașina proprie la dispoziție și o zonă backstage proprie și personala! Experiență unică, este?

Abonamente la Summer Well 2014:

199 lei costă un bilet pentru acces general si va putea fi gasit online pe www.easytickets.ro si in Orange shops. Pe 9 şi 10 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său şi al copilului la festival. La intrarea în spaţiul festivalului – şi după validarea abonamentului – participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival.

Transport

Domeniul Stirbey, este situat la doar 15 km de București, în Buftea. Special pentru Summer Well, organizatorii au pus la dispoziție un mijloc de transport –  Summer Well  ce va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii va fi de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au) si 30 de minute sunt suficiente pentru a ajunge la destinație.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *