EVENIMENTE

Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc – editia a III a

 O noua Gala a Ambasadorilor Turismului Romanesc

A treia editie!

      Luni seara, în cadrul clubului Stejarii Country, în prezența a trei dintre miniștrii  Guvernului Romaniei, a avut loc cea de-a treia ediție a Galei Ambasadorilor Turismului Romanesc. O initiativa frumoasa care  se vrea continuată pe un termen lung. Au fost numiti Ambasadori ai Turismului Romanesc, alaturi de cei vechi care deja si-au primit pasapoartele, înca sase personalitati ale Roamaniei. Sarcina ce le va reveni, va fi aceea de a promova valorile si obiectivele turistice din țară.

10457849_1520507238168909_8632374353651003608_n 10518977_1520507174835582_3763949555366012922_n

Cu putin timp înainte, la Palatul Victoria, Premierul Victor Ponta le-a înmânat noilor ambasadori pașapoartele diplomatice iar seara, alaturi de mai vechi ambasadori numiti in celelalte gale, precum Ilie Nastase, Octavian Bellu, Helmuth Duckadam,  Camelia Potec sau Ovidiu Lipan Ţăndărică au primit aceasta distincție si următorii:

Simona Halep – actualul loc 3 WTA – Tenis feminin

Ionuţ Alexandru Budişteanu – “geniul matematicii”

Mihai Covaliu – campion olimpic la sabie

Horia Tecău – fost tenisman de performanta

Alexandru Tomescu – violonist

Anina Ciuciu – tanara de etnie romă, masterandă în anul II la Sorbona

Acestia vor fi implicati în diverse activități de promovare a turismului romanesc iar cuvintele Ministrului delegat pentru IMM uri, mediu de afaceri si turism sintetizeaza perfect  ceea ce urmărește gala : “Prin performanţele acestor oameni, lumea a cunoscut o Românie mai frumoasă. O lume întreagă se înclină în faţa performanţelor Simona Halep, iar talentatul tenismen Horia Tecău smulge, la rândul său, aplauzele publicului şi admiraţia specialiştilor în domeniu. Ne dorim sa ne ajute sa promovam Romania”, Florin Jianu, ministru delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism.

Mihai Covaliu
Ionut Alexandru Budisteanu
Helmuth Duckadam
Florin Jianu – Ministrul Turismului
Ambasadorii Turismului Romanesc

 

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *