Summer Well 2022 aduce multe surprize

Summer Well 2022

Summer Well 2022 este clar o editie de neratat! La doar 30 minute distanta de Bucuresti, pe 24 de hectare de padure vor urca peste 30 de artisti in 3 zile de festival, pe 4 scene amplasate pe Domeniul Stirbey.

 Summer Well este primul eveniment muzical din Romania SOLD OUT anul acesta. Iar vestile bune continua pentru cei care si-au achizitionat deja biletul: Blu DeTiger, Dylan Fraser si Jadu Heart vor face parte din line up-ul scenei principale, alaturi de Arctic Monkeys, Nothing But Thieves, Jungle, Future Islands, Inhaler, Channel Tres, Alice Merton, Roosevelt, Self Esteem, Sad Night Dynaminte, Lea Porcelain si Hayes & Y.  Mai mult de atat, ritmul, flow-ul si beat-urile revin pentru al patrulea an consecutiv la Summer Well cu un line-up dedicat exclusiv scenei de hip- hop & trap.

Artistii care vor urca pe Wiiings Stage powered by Red Bull sunt: GoldLink, Killa Fonic, Tkay Maidza, Amuly si Suie Paparude – cu un show in exclusivitate la Summer Well, ce aniverseaza 30 de ani de existenta.

Anul trecut, Summer Well a găzduit o ediție speciala, Limited Edition . Evenimentul a avut loc în perioada 12 – 15 august, din line-up făcând parte artiști precum Woodkid, Balthazar, L’Imperatrice, Modeselektor, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats, Hip Hop la Feminin, Rejjie Snow, Princess Nokia, Moonlight Breakfast, Hercules & Love Affair, Valeria Stoica, Zimbru și Bruja.

Trupa Golan, de asemenea prezentă pe lista confirmărilor, a lansat un nou album în cadrul festivalului, iar Orchestra Simfonică București a susținut un concert inedit în cadrul Night Picnic.

„Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artiști importanți pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor ”, a anunțat John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

arctic-monkeys-romania

Nu in ultimul rand, scena de after party va prinde viata dupa incheierea concertelor de la scena principala, cu Flight Facilities, Digitalism si Bob Moses.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, descarca aplicatia de mobil Summer Well disponibia in Google Play si App Store.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.