EVENIMENTE

Festivalul Summer Well by Orange

up date! Iata ce s-a întâmplat la Summer Well 2014

image001

Caravana Orange 4G discovery tour ajunge la Summer Well 2014

Bucureşti, 4 august 2014. Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 9 şi 10 august la Domeniul Ştirbey din Buftea cu foarte multe noutăți. Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la festival (harta locației, informații despre transport, detalii despre program și despre zonele de interes) participanții pot descărca aplicația Summer Well, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

sw 2

În plus față de formațiile deja anunțate, Orange a pregătit o mulțime de alte surprize. Cei interesați de tehnologia Beacon vor avea ocazia să o testeze pe durata celor două zile ale festivalului, luând parte la un treasure hunt. Pentru a reuși să activeze toate cele 6 badge-uri din cadrul jocului, participanții trebuie să își descarce aplicația Summer Well și să își activeze funcția Bluetooth.

Cei prezenți la festival care vor vizita caravana Orange 4G discovery tour pot juca fotbal virtual împreună cu trecătorii din zona Orange aflată în pasajul Universităţii din Bucureşti. Acest lucru este posibil datorită reţelei 4G şi tehnologiei Kinect folosite. De asemenea, se pot înregistra cântând într-un studio dedicat, aflat în interiorul cortului. În plus, toți participanţii la 4G discovery tour vor primi vouchere cu reduceri de 50 de euro pentru dispozitive 4G şi pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi. De asemenea ei pot încerca cele mai noi smartphone-uri, servicii şi aplicaţii pentru care tehnologia 4G oferă o experienţă de utilizare mult îmbunătăţită.

Cu ajutorul aplicației Lifebox, utilizatorii de smartphone care fac fotografii pot strânge foarte ușor pozele pe care ei si prietenii lor le fac împreună, într-un singur album privat. Aplicația a câștigat premiul Best Product în cadrul Innovation Labs 2.0, iar realizatorii ei vor fi prezenți la caravana Orange 4G discovery tour. Lifebox este gratuită și poate fi descărcată din App Store, fiind disponibilă momentan doar pentru iOS.

Abonamentele Summer Well sunt înca disponibile și pot fi achiziționate din orice Orange shop, precum şi online de pe www.easytickets.ro. Preţul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului este de 199 lei, iar în zilele de festival (9 şi 10 august) abonamentele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în Domeniul Ştirbey. Intrarea se va face de la ora 15.00, în ambele zile de festival.

Detaliile se găsesc pe pagina oficială a festivalului, www.summerwell.ro.

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *