Concert de Ziua Femeii la Palatul Bragadiru

Va invitam la un concert de Ziua Femeii la Palatul Bragadiru

Femeia, eterna poveste! Femeile sunt speciale. O știm cu toții. Ne gândim la ele, le iubim și admirăm. Scriitorii au scris romane și poezii despre ele. Tocmai pentru că sunt jumătatea cea mai sensibilă și frumoasă din viețile noastre, am pregătit o seară dedicată magiei muzicii pentru doamne și domnișoare deopotrivă.

Irina Baianț, vocea care a încântat mii de oameni pe scene internaționale și naționale, care vorbește cu mândrie despre puterea femeii clasice într-o lume modernă, cântă din nou alături de Orchestra Simfonică București și invitatul lor, Andrei Tudor, într-o seară de poveste, marți 8 Martie ora 19:00 la Palatul Bragadiru.

Vă invităm la un regal de muzică emoționantă, captivantă și vibrantă, exact așa cum sunteți fiecare din dumneavoastră, doamnelor!

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!. Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Concertul va fi transmis și online, live, pe www.streamerse.net.

Biletele pentru concert și pentru acces live online, se pot procura pe:

  • www.entertix.ro
  • www.iabilet.ro
  • www.streamerse.net
  • www.teatrulgodot.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.