EVENIMENTE

Troc Travel by calatoriaperfecta

Troc Travel

Prima editie Troc Travel, a avut loc ieri in parcul Herastrau la Roaba de cultura. Organizat de calatoriaperfecta, prima editie a avut partile bune si partile mai putin reusite. Gandit ca un targ in cadrul caruia sa se faca schimburi de suveniruri, informatii si ponturi din/de calatorii, a reusit sa stranga o gasca frumoasa de oameni care s-au simtit bine, au gasit lucruri interesante sa faca schimburi, au vorbit despre calatoriile trecute si viitoare si au petrecut cateva ore frumoase in aer liber. Un eveniment aflat la inceput de drum dar cu perspective frumoase.

Amintirile aduse pentru a fi schimbate si-au gasit noi proprietari iar ghidurile oraselor deja vazute au trecut in mainile celor care inca nu le-au folosit.

Calatoriile sunt probabil cea mai potrivita modalitate de a cheltui banii. Te scoat din confortul zilnic, te pun in situatii noi unde incepi sa descoperi potentialul tau personal. Experientele traite, contactul cu oamenii dintr-o alta cultura si locurile noi unde mergi te imbogatesc spiritual si cultural si te transforma in timp intr-o alta persoana. Mai buna, mai instruita, mai toleranta si mai deschisa catre experiente noi.

Troc Travel nu a fost doar despre schimburi. Am stat la povesti, am ras, ne-am amintit intamplari din trecutele calatorii si ne-am dat sfaturi pentru cele viitoare.

In cadrul Troc Travel au avut loc si o tombola si un concurs la care au participat cei prezenti la eveniment.

Premiile extrase au fost oferite de catre Princess Traveler, Wasabi Running Sushi si KungFu King – restaurant chinezesc.

 

Prima editie Troc Travel a adunat si pus laolalta pasionati de calatorii. Bloggeri ca Cezar aka Imperator Travel, Cezar Han de la cristiancezartravels, Andreea – Sandydeea si Doru de la morosanu.cinefilia, Madalina Iancu – madalinaiancu.ro au fost alaturi de noi si speram ca s-au simtit asa cum ne-am simtit noi. Adica minunat.

troc travel

Am vazut ce am facut bine, am inteles ce putem face si mai bine si abia asteptam editia a doua la care deja va invitam.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *