Montreal si Toronto din Bucuresti

Cu Air Canada Rouge fara escala in Canada!

Am participat la un eveniment important pentru Romania. La aeroportul Henry Coanda a sosit prima cursa Air Canada Rouge din Montreal, cursa directa in Bucuresti. O cursa directa ce leaga Romania de America de Nord dupa mai mult de 10 ani de absenta a unei asemenea curse.
air canada rouge
In aceasta vara, dupa o lunga pauza, Air Canada Rouge inaugureaza zboruri directe din Bucuresti spre Canada. Toronto si Montreal sunt orasele ce vor fi unite direct, fara escala, in aceasta vara, de catre compania nord americana cu Bucurestiul. Este o veste minunata pentru cei care se gandesc sa ajunga in Canada, mai ales ca acum nu mai este nevoie de vize. Turist sau om de afaceri, timpul este important. Acum ai ocazia de a-l castiga!
air canada

Pentru ca meritam!

Incojurat de vesti rele si de amenintarile media privind “cataclismele” ce vor urma datorate clasei politice, mediul de afaceri isi vede de drum si intelege dezvoltarea Romaniei ca tara si ca partener economic. Canada este acum legata direct de Romania prin cursele directe ale celor de la Air Canada Rouge, subsidiara Air Canada, ce opereaza zboruri long curier in regim low cost.
Compania canadiană va opera patru zboruri săptămânale dus-întors, două spre Montreal şi două spre Toronto. Spre Montreal, cursele vor opera în zilele de marţi şi vineri cu plecare din Bucureşti la ora 13:45 şi sosire la 16:20. Din Montreal, cursele vor decola luni şi joi la ora 18:00 şi vor sosi la Bucureşti la 09:55.
Spre Toronto, zilele de plecare sunt miercuri şi duminică, la ora 13:45 şi sosire la ora 17:00. La întoarcere, aeronavele vor pleca marţi şi sâmbătă la ora 17:30 şi vor sosi la Bucureşti la 09:55.  Cursele sunt operate cu aeronave Boeing long courier 767-300ER.
Pretul biletelor nu este unul ieftin dar distanta si rapiditatea compenseaza. De la 899$  dus/intors si apoi in functie de perioada si clasa la care zburati creste sau scade putin.
capitanul air canada
alaturi de Duncan Bureau CEO Air Canada
Alaturi de Duncan Bureau CEO Air Canada

Drumuri mai scurte.

Singura legatura directa din acest moment cu continentul nord american face drumul mult mai scurt. Disparand escala, drumul dureaza aproximativ 9-10 ore fie ca este Toronto, fie ca este Montreal. Tinand cont si de viza scoasa deja, Canada devine o tinta atractiva atat pentru turisti cat si pentru cei care merg cu afaceri.

Sunt zboruri programate doar pentru  aceasta vara momentan, dar decizia de continuare cu siguranta va fi luata pentru ca este o cursa cu solicitari foarte mari. Poate este punctul de pornire (repornire) a mai multor curse transcontinentale intre Bucuresti si orasele din  America de Nord. Asteptam cu interes ce va urma in viitorul apropiat si va tinem la curent cu noutatile.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?