Cu bicicleta prin San Francisco

Cu bicicleta prin San Francisco

Ca si in Europa in multe dintre orasele vestice, in San Francisco se pot face foarte multe tururi cu bicicleta si astfel puteti merge sa vizitati si Golden Gate Bridge. Mie imi plac foarte mult tururile pe bicicleta, intotdeauna cand am ocazia le prefer... Faci si ceva miscare si totodata vezi mai multe lucruri decat daca ai merge intr-un tur cu autobuzul. Vrem sa va aratam cateva dintre opriunile pe care le aveti daca ajungeti in San Francisco si vreti sa faceti un tur pe bicicleta.

 

San Francisco Golden Gate Bridge to Sausalito Tour

În acest tur de biciclete din San Francisco, veți parcurge podul Golden Gate din oraș în orașul Sausalito, pe malul apei. Cu un ghid, mergeți de la Fisherman’s Wharf la Marina Green și Crissy Field și va opriți la Fort Point și Vista Point pentru fotografii ale podului și Golfului San Francisco. Turul ghidat de 3 ore se încheie în Sausalito, unde ești liber să mergi mai mult cu bicicleta pe cont propriu și să te întorci în oraș în timpul liber (fie înapoi cu bicicleta, fie cumpărați un bilet de bac). Acest tur include utilizarea bicicletei pentru toată ziua.  Turul acesta costa 55 dolari.

cu-bicicleta-san-francisco

San Francisco Guided Electric Bike Tour

Explorați străzile din San Francisco pe două roți. Acest tur ghidat cu o bicicleta ușoară vă duce în multe dintre cele mai notabile cartiere și atracții ale orașului. Pedalează pe lângă Piramida Transamerica și prin plaja plină din nord; viziteaza districtele Misiunea și Castro și Haight-Asbury, casă a culturii hippie din anii 1960; și vizitați locuri populare, cum ar fi Fisherman’s Wharf și AT&T Park. Ghidul dvs. vă va furniza informații și istoric cu privire la reperele locale pe traseu, și există, de asemenea, o oprire pentru prânz (cost suplimentar). La sfârșitul turului, există timp pentru a face propria explorare. Toate echipamentele de siguranță sunt incluse.

bicicleta-electrica

Alcatraz California Sunset Guided Bike Tour

Pachet turistic de 2 zile, incluzând o vizită la Alcatraz și un tur cu bicicleta după-amiază pe podul Golden Gate. Beneficiați maxim de o zi în orașul de lângă golf cu acest pachet de două zile combinate, care combină o călătorie la Alcatraz cu un tur cu bicicleta din San Francisco. Data la care rezervați este data în care veți vizita Insula Alcatraz și veți avea acces la fosta închisoare federală.  Opriți-vă in locuri mai puțin cunoscute si pe care doar localnicii le știu. Atingeti repere faimoase din care veți dori să surprindeți imagini.  Turul include o călătorie dus-întors cu feribotul de la San Francisco la Insula Alcatraz și înapoi,  admiterea în Alcatraz și un tur audio auto-ghidat al închisorii.  Se poate face un upgrade la o bicicletă electrică, dacă doriți. Turul costa 99 dolari

alcatraz-bike

Streets of San Francisco Guided Electric Bike Tour

Explorați străzile din San Francisco pe două roți. Acest tur ghidat cu bicicleta ușoară vă duce în multe dintre cele mai notabile cartiere și atracții ale orașului. Pedalează pe lângă Piramida Transamerica și prin plaja plină de Nord si în marile cartiere din San Francisco Vedeți repere precum Piramida Transamerica, AT&T Park și Parcul acvatic pe un teren plat din tot orașul. Explorați cartiere, inclusiv Mission, Castro, North Beach, Barbary Coast și NOPA Faceți o pauză pentru a cumpăra prânzul de la un SOMA food truck și savurati o cafea. Turul costa 89 dolari

bike-san-francisco

24-Hour Bike Rental in San Francisco

În ciuda numeroaselor dealuri, San Francisco este un oraș distractiv de explorat cu bicicleta, iar această închiriere de biciclete de 24 de ore vă permite să o vedeți în ritmul dvs. într-un tur autoghidat. Ridica-ti bicicleta dintr-o locație convenabilă pentru ca baza este la Fishermans Wharf, apoi mergeți acolo unde doriți, călărind poate prin oraș și peste podul Golden Gate către Sausalito și Tiburon. Închirierea unei biciclete de aici include hărți și  echipamente precum casca și lacatul cu lantul pentru blocarea bicicletei cand o lasati pe undeva. Treceți peste dificultățile de parcare și trafic în San Francisco, vizitând orașul pe o sa de bicicleta, pedaland cu ușurință prin zone plate precum Golden Gate Park, Presidio și Embarcadero. Faceti un  stop pentru fotografii, cumpărături și gustări atunci când doriți. La preluarea bicicletei cereți sfatul personalului pentru traseele pentru biciclete din San Francisco și în jurul său.  Cel mai mic preț garantat –  de la 21,00 USD!

bicicleta-san-francisco

Aveti multe variante de tururi cu bicicleta in faimosul San Francisco , in functie de ce va doriti sa vedeti. O modalitate placuta si relativ ieftina de a vizita orasul si de a atinge atat obiectivele recomandate cat si cele pe care le doriti voi. Daca va place sa mergeti cu bicicleta, puteti merge in unul dintre tururi sa pedalati printr-un oras primitor cu biciclistii.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?