AMERICA DE NORDLUMEA MARE

City break in Los Angeles

Starline Tour in Los Angeles

Hop on hop off in Los Angeles

In sfarsit a venit momentul sa vizitez Los Angeles, unul dintre cele mai frumoase orase ale Americii, orasul unde nu doarme nimeni, orasul unde te poti intalni cu vedetele preferate pe strada, unde poti vedea stelele actorilor tai preferati pe Walk of Fame. Orasul unde poti sa te plimbi la pas in Hollywood, sa dai o fuga si pana in Beverly Hills sau sa mergi la plaja in Santa Monica sa faci o baie. Iar o vizita poate incepe cu un tur al orasului.

Primul meu gand a fost sa fac un tur cu Starline Tours Hop-On Hop-Off, cu un abonament de 24 h, ca sa ma familiarizez cu orasul. Am ales sa merg cu cei de la Starline Tour pentru ca sunt cei mai buni si am vrut sa vedem si ce servicii ofera turistilor. Au un site bine pus la punct cu multe tururi in Los Angeles si preturile sunt foarte bune comparativ cu alte oferte de bus tururi in Los Angeles.

starline-los-angeles

Tururi in Los Angeles

Au mai multe tururi pe site, unul ar fi cel Celebrity Homes with Special Free Madame Tussauds care costa 45 dolari de persoana, Hop On Hop Off 48 hours with Free Madame Tussauds care costa 65 dolari, Grand City Tour of Los Angeles care este 64 dolari si vezi Griffith Observatory Downtown Los Angeles. Urban Lights Hollywood through ,Sunset Strip, Farmer’s Market. Mai au si Warner Bros Studio Tour care costa 64 dolari L.A City, Hollywood Stars Homes & Beach Tour cu tot 64 dolari, Hopper Express la 25 dolari. Sau daca vrei iti poti lua Starline Attractions Pass care are inclus Hop On Hop Off Travel pentru 1, 2, sau 3 zile. De asemenea poti alege Universal Studios OR Warner Bros Studios ce include 14 atractii.

O multitudine de oportunitati de unde poti alege ceea ce ti se potriveste.

Dar sa va povestesc despre turul Hop on Hop off 24 Hour & Free Chinese Theatre VIP Tour pe care l-am facut noi. Are 3 rute cu peste 60 de opriri si intrare la Chinese Theatre si este un Vip Tour care ne-a placut foarte mult.

Aici in fata la Teatrul chinezesc isi lasa amprenta vedetele, are unul dintre cele mai mari IMAX din lume cu 2500 locuri si este locul unde sunt multe premiere de film. Once upon a time in Hollywood a avut premiera acolo recent si au venit si Brad Pitt si Leonardo di Caprio care au avut roluri principale. Gasesti aici expuse si costume originale purtate de James Dean, Marilyn Monroe sau Grace Kelly.

Dupa turul Vip de la teatru am facut plimbarea cu autobuzul si am vazut multe cladiri importante din Los Angeles

Starline Tours Hop-On Hop-Off

Rețeaua de autobuze cu platformă dublă Starline Tours Hop-On Hop-Off este alcătuită din trei rute principale, precum și 4 linii navetă care leagă oaspeții de la atracții și hoteluri de la marginile orașului din nou în acțiune. Urcați la turul Hollywood-ului pentru a experimenta strălucirea și strălucirea de la Hollywood și Beverly Hills, inclusiv obiective turistice de renume mondial precum Rodeo Drive, Sunset Strip, districtul comercial Melrose Avenue, Hollywood Walk of Fame, Theatre Dolby și multe altele. Faceți turul Santa Monica pentru a călători între Beverly Hills și Santa Monica, bucurându-vă de opriri de-a lungul drumului, inclusiv studiourile Fox, promenada 3rd Street și digul Santa Monica. Explorați centrul orașului Los Angeles în turul Downtown. Nucleul central recent revitalizat al orașului găzduiește unele dintre cele mai istorice și iconice atracții, inclusiv Union Station, Olivera Street, Chinatown, Walt Disney Concert Hall și multe altele.

Iar daca vreti sa mergeti la semnul cu Hollywood aveti o varianta de o ora si costa 31 de dolari de adult. Mai puteti gasi la cei de la Star Line si un city tour de noapte care costa 49 dolari de persoana si mergeti la Griffith Observatory, Downtown Los Angeles, Farmers Market / The Grove si Rodeo Drive

semn-hollywood

Chiar gasiti tururi pentru toate locurile speciale care trebuie vazute cand ajungi in LA. Noua ne-a placut foarte mult plimbarea si am apreciat faptul ca am reusit intr-un timp destul de scurt ca sa vedem foarte multe lucruri. Los Angeles este un loc în care opusele se atrag iar stereotipurile hollywoodiene se îmbină de minune cu diversitatea etnică și culturală a locuitorilor de aici într-un mix incredibil. Așa se face că, în timp ce unele zone se pot lăuda cu luxul și glamour-ul specific cetății filmului, altele vin să ofere galerii de artă și opere arhitecturale deosebite.

Los Angeles. Orasul ingerilor. Al visurilor implinite sau pierdute. Nu multi ajungem acolo pentru ca este atat de departe dar orasul acesta isi merita timpul petrecut pe drum.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *