Drum bun printre stele calatorule

calator sau turist  printre stele…

Sunt zile care incep normal si apoi devin deodata obsedant de triste la primirea unei vesti. De fiecare data cand cineva pleaca dintre noi, cerul devine mai bogat si lumea de aici e jos mai saraca. Astazi un calator a ales sa faca un drum printre stele…

Astazi dimineata Nicky, aflat la BalkanSoul in Plovidv a ales sa faca o ultima calatorie. Un atac de cord i-a fost fatal.

Nicky de la calatorsauturist.ro era prototipul olteanului pe care il stim noi toti. Glumet, spiritual, aprins, vorbaret, sociabil plus mare iubitor si descoperitor de bere de peste tot pe unde umbla. De fiecare data avea ceva de spus. Contra sistemului, pro calatorilor, o gluma sau o informatie. Iubea Balcanii ca nimeni altul dintre noi si calatoriile lui la podurile din Bulgaria sau pozele de la Meteora mi-au pus zambete pe chip. Nicky, cel care vroia Africa cu masina aia 4×4. Nicky de fiecare data prezent si informat. Nonconformistul din Craiova cu sepcile lui cu mesaje pline de insigne si cu aparatul de fotografiat mereu pregatit. Ce companion… Nicky ce iubea Asia. Lumea toata.

Am petrecut clipe superbe alaturi de el, avandu-l ghid in Craiova. Ne-am bucurat de berea de la terasa lui preferata. Am ras atat de mult.

Imi pare rau…nu stiu ce sa mai scriu. Nu-mi ies cuvintele. Nu merge… Sunt prea trist si suparat. Imi pare rau Nicky. Sincer imi pare rau. Nu stiu daca moartea asta, intr-o calatorie, era ce ti-ai fi dorit. Ai parasit lumea asta facand ceea ce iubeai sa faci. Dar puteai sa amani momentul…

Drum bun prietene. Ne vedem intr-o calatorie in viata viitoare.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?