DE STIUT!

Noutati Wizz Air

CEA DE-A NOUA AERONAVĂ SE ALĂTURĂ FLOTEI WIZZ DIN BUCUREȘTI

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare companie aeriană din România, și-a extins flota din București ajungând în prezent la nouă avioane. Marţi, noua aeronavă modernă Airbus A320 cu 180 de locuri s-a alăturat bazei din capitală și va opera zboruri din București pentru următoarele două săptămâni. Începând cu 21 decembrie 2016, această aeronavă va fi schimbată cu un Airbus A321 nou, cu 230 locuri, în prezent, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar.airbus-a320

a320_cabin

Aeronava va sprijini operațiunile recent lansate către Tenerife precum și cele mai noi rute din București către Hanovra și Billund care au început pe 13 și 16 decembrie, cu două frecvențe săptămânale în zilele de marți și sâmbăta și, respectiv, în zilele de luni și vineri.

Aparatul de zbor reprezintă o nouă investiție de 98 de milioane euro suplimentară* a WIZZ în România, iar numărul total al personalului companiei din București va ajunge la 346. Wizz Air oferă 46 de rute spre 18 de țări, inclusiv o rută internă de la București spre Cluj-Napoca. Toate biletele pe aceste rute se află deja la vânzare pe wizzair.com, la preţuri începând de la doar 39 RON**, atât pentru rutele interne, cât și pentru cele internaționale.

Despre Wizz Air

Primul zbor WIZZ din București a decolat în 2007 şi de peste un deceniu WIZZ a devenit cea mai mare companie aeriană din România, şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de rute la preţ redus – în prezent oferă 129 rute spre 54 wizz45de destinații de pe zece aeroporturi din România. Demonstrând angajamentul WIZZ faţă de pasagerii săi, compania investește constant în operaţiunile sale din România. De-a lungul anului 2016 WIZZ a anunțat deja și va lansa 28 de rute noi care fac legătura între ţara noastră şi restul Europei, iar în prima parte din 2017 alte 16 noi rute, deja anunțate, vor începe să fie operate din România. Cele mai noi rute anunţate pentru pasagerii din România sunt cele de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi cele de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie 2017. Pe parcursul ultimelor 12 luni, care s-au încheiat la 30 noiembrie 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5,4 milioane de pasageri către și dinspre România.

Operaţiunile Wizz din şi spre România oferă preţuri accesibile pentru cei ce aleg să călătorească de plăcere sau în scop de afaceri şi sprijină locurile de muncă în sectoarele aviaţiei şi turismului. Peste 750 de angajaţi permanenţi lucrează la Wizz Air în România și sunt nerăbdători să întâmpine pasagerii la bordul uneia dintre cele 20 de aeronave care includ 4 Airbus A321 noi, ultra-eficiente, cu 230 de locuri la bord. Flota va sprijini în acest an mai mult de 4.000* de locuri de muncă în industriile conexe în întreaga țară.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DE LA BUCUREȘTI

DestinaţiaZilele de plecareÎncepe din Preţuri de la **
Tenerifeduminicădin 2 noiembrie 2016359 RON
Hanovramarți, sâmbătă13 decembrie 201669 RON
Billundluni, vineri16 decembrie 201699 RON
Lamezia Termejoi, duminică30 martie 2017109 RON

 Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a declarat: În ultimul deceniu, de când WIZZ a început să opereze în România, am câștigat încrederea și loialitatea clienților noștri români. Astăzi am adăugat ce-a dea noua aeronavă modernă Airbus bazei noastre de la aeroportul Otopeni lansând din această săptămână destinații low-cost interesante: Hanovra și Billund. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, vom continua să ne extindem rețeaua în continuă creștere, în 2016 am sărbătorit deschiderea a două noi baze în Iași și Sibiu și a două noi aeroporturi din rețeaua WIZZ din România, Suceava și Satu Mare. Ne menținem angajamentul față de clienții noștri români, cautând în permanență să creăm noi oportunități, precum și să susținem piața locurilor de muncă locale în sectoarele aviației și turismului.

credo-events

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *