DE STIUT!

Cum poți să te întreții financiar în timp de călătorești?

Călătorești si faci bani!

Normalmente, intrăm pe job boarduri pentru a găsi un job permanent, care ne-ar întemnița într-un birou pe ceva timp. Însă haideți să ne imaginăm că v-ați aventurat într-o călătorie de lungă durată și credeți că n-ar strica să mai faceți rost de niște bani. Ce puteți face într-o asemenea situație?

Indiferent de sfera profesională pe care o ocupați, există site-uri care v-ar putea ajuta în situații dificile, din punct de vedere financiar.

Upwork.com este graalul freelancerilor de pretutindeni. O companie care a rezultat din unirea a două servicii majore pentru freelanceri, acum este site-ul numărul 1 pentru cei ce doresc să se regăsească la un oarecare moment, să devină copywriteri sau să renunțe la oficiu și să lucreze călătorind. Asta o fac foarte mulți utilizatori a site-ului. Aceștia au posibilitatea să lucreze mergând în tren sau autocar spre o nouă destinație exotică.

Fiverr.com – o altă platformă, care oferă posibilitatea de a câștiga niște bani fără a merge la birou. Algoritmul acestui site este puțin diferit de Upwork, însă rezultatul rămâne a fi similar.

Agregatoarele – în cazul în care călătoriți în UE și sunteți cetățean român, puteți întotdeauna opta pentru serviciile agregatoarelor de joburi. Agregatoarele și-au asumat responsabilitatea de intermediar între persoana, are nevoie de un job și Job Boardurile din Internet, plasează ofertele. Agregatoarele compilează informația relevantă din întregul Net, care ține de un domeniu anumit, o stochează și o afișează utilizatorului. Niște agregatoare care au priză la public în România și Europa sunt:

  • ro.jooble.org
  • monster.com
  • ro.indeed.com

Puteți întotdeauna trage cu ochiul peste ofertele pe care le au agregatoarele, pentru că adesea veți putea găsi oferte pentru freelanceri sau pentru angajare de scurtă durată, fapt care vă va ajuta să faceți un ban în plus timp ce călătoriți.

Si chiar daca banii cheltuiti pe calatorii sunt singurii bani cheltuiti care te imbogatesc e nevoie totusi sa-i ai mai intai!

A.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *