DE STIUT!

RYANAIR CREȘTE ÎN IULIE CU 11%

TRAFICUL RYANAIR CREȘTE ÎN IULIE CU 11% PÂNĂ LA 10.1 M. DE CLIENȚI
GRADUL DE OCUPARE CREȘTE CU 4% PÂNĂ LA 95%
PRIMA COMPANIE CARE TRANSPORTĂ 10 M. DE CLIENȚI ÎNTR-O LUNĂryanair

    Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a lansat pe 5 august, statistica lunii Iulie privind gradul de ocupare al aeronavelor și a pasagerilor transportați:

  • Traficul a crescut cu 11% până la 10.1 milioane de clienți
  • Gradul de ocupare crește cu 4% până la 95%.
  • Rulajul anual al traficului crește cu 15% până la 95.3 milioane de clienți.
  • Ryanair este prima companie aeriană ce ajunge să transporte 10 milioane de clienți într-o lună.

 

Iulie 14Iulie 15Schimbare
Clienți9.15M10.14M+11%
Grad de ocupare91%95%+4%

Kenny Jacobs, Ryanair, a spus:

“Traficul Ryanair a crescut în Iulie cu 11% până la 10.1 milioane de clienți, în timp ce gradul de ocupare al aeronavelor noastre a cunoscut o îmbunătățire de 4% până la 95%. Este o premieră absolută ca o companie aeriană să transporte 10 milioane de clienți internaționali într-o singură lună. De exemplu, noi am transportat mai mulți clienți într-o lună (10.14 M în Iulie), decât a transportat Aer Lingur într-un an întreg (9.77 M în 2014).

Acest număr record de clienți, dar și cel mai mare grad de ocupare pe care l-am înregistrat se datorează tarifelor noastre mici, a rezervărilor noastre în avans și a succesului continuu al programului de îmbunătățire a experienței clienților noștri “Always Getting Better”(AGB). Toate acestea cumulate aduc un grad de ocupare puternic celui mai mare program de vară pe care l-am avut.

Clienții Ryanair se pot aștepta în continuare la schimbări puternice, acest lucru datorându-se derulării programului AGB pentru cel de-al doilea an  ce include lansarea unui nou sit web, a unei noi aplicații, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului de bord, meniuri de bord îmbunătățite, taxe reduse, dar și extraordinare noi opțiuni ca “Hold the fare”, toate acestea pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici în Europa.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *