ROMANIA

Transilvania Train prezentat la Innovation Travel Forum

La Innovation Travel Forum a fost prezentat  un concept nou.

Transilvania Train

In data de 15 martie 2017, in Bucuresti la  Le Chateu, s-a desfasurat Romanian Travel Forum editia a V-a. Tema evenimentului a fost “Importanţa cooperării turistice regionale şi importanţa turismului de incoming pentru economia României“. Au participat aproape 300 de touroperatori, de profesionişti în turism, de oficialităţi şi de reprezentanţi ai mass-media precum si reprezentanţi ai altor industrii: IT, transporturi, bănci, firme de asigurări, energie, auto.

In prezenta unor personalitati din viata politica si economica,au fost dezbatute subiecte importante si au fost prezentate proiecte viitoare deosebite. Astfel, s-au purtat discutii referitoare: la modalitatea de promovare turistică a României, importanţa industriei de evenimente (MICE) pentru România, turismul rural si balnear românesc, discutii despre presa de turism, de la offline la online, strategii de relaţii publice pentru promovarea turistică a României si s-a dezbatut potenţialul turistic al Bucureştiului şi al marilor oraşe din România.

Aici am aflat in premiera despre un proiect care are toate sansele sa devina de succes.

Transilvania Train – primul concept de tren turistic din România

O aventură unică, pe 40 de roți, prin Transilvania

transilvania train

O excursie de patru zile incepand cu 31 August, prin inima Transilvaniei cu trenul. Alături de alți 200 de participanți entuziaști, se va  porni într-o aventură pe 40 de roți, călătorind cu trenul prin inima Transilvaniei și veti intra în atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, bucurându-va de un program flexibil și personalizat, cu activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, până la workshop-uri de țiglărie – ”meșteșugul învelitorilor istorice transilvănene”, arhitectură săsească, echitație sau chiar evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul Filarmonicii din Sibiu, organizat în Piaţa Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica din Sebeş.

Pachetele includ: transport cu trenul și autocar/microbuze pe tot parcursul celor 4 zile; 3 nopți cazare cu mic dejun în hoteluri 3*/4* la Sighișoara, Alba Iulia și Sibiu; prânz și cină conform programului, 2 workshop-uri la alegere în Ziua 2 și workshop-ul gastronomic în Ziua 3, intrările la obiectivele turistice, băuturile și gustările din tren, toate activitățile din tren și din orașele de debarcare.

PREȚURI:
Pachet Transilvania Train Comfort = 650 euro (hotel 3*)
Pachet Transilvania Train Premium = 780 euro (hotel 4*)
Locurile sunt limitate.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *