DE STIUT!

Pentru calatori pasionati. Noutati de la Wizz Air

Noutati de la wizzair

PACHETUL CU MAI MULTE REDUCERI, FLEXIBILITATE CRESCUTĂ ŞI O NOUĂ CATEGORIE DE PREŢURI

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă lansarea unui noi produs în oferta sa. “WIZZ Go” este o opţiune suplimentară la pachetul existent “WIZZ Plus” (cunoscut înainte ca ”Plus Fare”), care va introduce o flexibilitate şi mai mare pentru pasageri.  Atât “WIZZ Go” cât şi “WIZZ Plus” oferă clienţilor un cost redus pentru “Base fare” (pachet de bază ce oferă bilet de avion şi un bagaj mic de cabină) şi suma serviciilor adiţionale, achiziţionate separat, precum şi o rezervare mai rapidă.

a-321   Noul “WIZZ Go” este destinat pasagerilor avizaţi, care apreciază tarifele reduse şi ofertele, dar în acelaşi timp folosesc cele mai populare produse şi servicii WIZZ. “WIZZ Go” include un bagaj mare de cabină, un bagaj de cală de 23 de kg şi loc alocat (locurile din primul rând şi cele cu extra loc la picioare fac excepţie). Serviciul “WIZZ Plus” oferă chiar mai multe servicii şi beneficii pentru pasageri, care se pot bucura de o mare flexibilitate şi de un maximum de confort în timpul călătoriei: de la rezervarea biletului online şi până la aterizarea la destinaţie. “WIZZ Plus” include un bagaj de cală de 32 de kg, un bagaj mare de mână, check-in în aeroport, opţiunea WIZZ Flex pentru schimbarea datei de călătorie, loc alocat (inclusiv în primul rând şi cele cu extra loc la picioare), dar şi prioritate la îmbarcare (de asemenea permite îmbarcarea la bord şi a unui obiect personal de mici dimensiuni).

a-320
Începând de astăzi, clienţii WIZZ îşi pot rezerva locuri pe toate cele peste 450 de rute ale liniei aeriene alegând opţiunea „WIZZ Go” sau “WIZZ Plus” de pe website-ul wizzair.com.

   George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat: ”Am conceput „WIZZ Go” pentru clienţii noştri avizaţi care nu vor să îşi facă griji pentru alegerea locului sau pentru bagaje. Această opţiune este calea de mijloc la care vor apela mulţi dintre clienţii care au nevoie de mai mult decât ceea ce oferă tariful de bază, dar nu doresc oferta completă de servicii inclusă în pachetul “WIZZ Plus”. Din moment ce avem clienţi cu nevoi diverse, facem tot posibilul să venim cu oferte de servicii care să se adapteze acestora într-o măsură cât mai mare.”

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *